Pupa-uoga19 parašė:
Man 34 kai gimdysiu bus 35 😊 vis per jubiliejus sau dovana pasidovanoju kas 5metus 😀👌
As gimdysiu 29,o uz menesio paskui 03.08 bus man 30🙂
Tai gausiu jubiliejaus dovanele🙂
Pupa-uoga19 parašė:
Man 34 kai gimdysiu bus 35 😊 vis per jubiliejus sau dovana pasidovanoju kas 5metus 😀👌
As gimdysiu 29,o uz menesio paskui 03.08 bus man 30🙂
Tai gausiu jubiliejaus dovanele🙂
Dziuliki parašė:
Sveikos merginos, o man šiandien labai galvą spaudžia... maniau pamiegosiu po darbo ir bus gerai, bet kažkaip nei velnio...gal žinot kokių būdų kaip pagelbėt sau?…
Bandykit dėt kompresą ant kaktos, bet šiaip jei labai skauda, nieko blogo neatsitiks, jei išgersit paracetamolio, jis saugus nėštumo metu
Sunshine2 parašė:
Kaip smagu, laukiu ir as susitikimo ❤️ O per virsu jau viska mate graziai?
Man per pilvą preita sav. švietė buvo 8sav tai labai gražiai matėsi viskas ir sirdute parodė ☺️
Jmuste parašė:
Ką valgau nevalgau visada pykina nežinau ką bedaryti .gal kažką turit atradę nuo pykinimo?
Man snd bendradarbe patare saldainiu nusipirkt be jokio idaro, tai pvz Bon Pari, ir nz ar sutapimas bet po darbo nusipirkau ir viena suciulpiau, ir praejo negerumas, zesiu kaip rytoj bus, bandysiu iskart nuo ryto atsikelus vel juos ciulpti
Jmuste parašė:
Pavalgai liktais jau geriau bet po 10min vėl pykina ir vėl bloga.visada valgyti irgi nesamone būsiu meskute.ir taip svoris didelis pas mane.Mmm
O man kaip tik dazniausiai pavalgius pradedu ziaugciot, nesvarbu ka valgau
siroma parašė:
Man iš vis terminas beveik gimtadieniui😁
Mano mazosios terminas buvo rugpjucio 6d, o gime liepos 27d, o mano gimtadienis liepos 30d tai gavosi dovana, dar pamenu kad liepos 20d uosviene is anksto pasveikino su gimtadieniu mane, su ta mintim issakydama kad neaisku kaip po to bus
charlee23 parašė:
kazin yra musu tarpe mamyciu kurios turi skydliaukes sutrikimu?
Taip, as turiu. Nepamenu diagnozes, bet Lthyroxin vartoju jau minimum 10metu, siuo metu kasdien geriu 125mg, penkt darys tyrimus ir duos siuntima pas endokrinologe, nes nestumo metu lb svaarbu kad gerai butu, nestumo metu dazniausiai lankausi kas 1-2men ir daro kraujo tyrimus TTH ir FT4.
Jei savo mieste nerandate geros, tai juk su siuntimu galite vaziuoti i bet kuri kita miesta...
charlee23 parašė:
senai jau jums diagnozavo?
as jau keli metai su ta pacia liga gyvenu ir db idomu bus kaip su tiroxino dozem b…
Pas mane yra problemu. Pirmojo nestumo metu reikejo daryti tth kas 4 sav. Iki 20 sav. Po to ks 8 sav. tyrima. pagal tai koreguoti doze. Pradzioje geriau 0.75, veliau kaitaliojau 100 ir 125.
dominykamac parašė:
Aš pas Ingridą Synlabe šiandien buvau, sakė iki 12sav žiūri per apačią, net nebandė per viršų žiūrėt 🤔
Kaip keista, man ta pati Ingrida su pirmu vaiku, ziurejo per virsu, buvo 7savaites
Dovelina parašė:
Kaip keista, man ta pati Ingrida su pirmu vaiku, ziurejo per virsu, buvo 7savaites![]()
Tada tikrai keista 🙄
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai