orkamile parašė:
LABAS. man 33 na nelaikau jauna mama😁kai gimdysiu 34bus
Man 34 kai gimdysiu bus 35 😊 vis per jubiliejus sau dovana pasidovanoju kas 5metus 😀👌
orkamile parašė:
LABAS. man 33 na nelaikau jauna mama😁kai gimdysiu 34bus
Man 34 kai gimdysiu bus 35 😊 vis per jubiliejus sau dovana pasidovanoju kas 5metus 😀👌
Jmuste parašė:
Prisimenu su pirmu pradėjo nuo 8iki 22savaiciu wc apsikabinusi sėdėjau.tikuos nebus taip
Man lygiai tas pats su pirmuoju buvo... dabar vel pykina, bet bent jau kolkas valgyt pakankamai daug ka galiu, tikiuosi nebloges, nes jeigu bus taip kaip pirma karta tai neviltis...
dominykamac parašė:
Dėl diabeto 800, bet ši ginekologė išvis 5000 sako, bet kažkaip galvoju gal liksiu prie 800, per daug gal irgi negerai..
zinok esu macius forumuose kad tikrai geria kitos po 5000 to folio, tai nepabijok taip, gali pasitart su kita daktare jei neramu, bet ner naujiena del dideliu doziu kuomet yra gretutiniu ligu pasisavinimas buna visai kitoks..
Šiandien pagaliau ir aš susitikau su baby. Pamačius toks keistas jausmas paėmė, dar dabar nesuprantu. Pagaliau pradedu suvokti, jog laukiuosi :).
Minusas, kad liepė rašytis pas kitą ginekologę, nes ši tik patvirtins nėštumą ir viskas, tai dabar tenka sėdėti "ant ragelio", kad prisiregistruoti, deja amžinai užimta linija. Tuoj privačiai reiks ir man vaikšcioti pradėti, nes jokios info nesuteikė visai.
charlee23 parašė:
zinok esu macius forumuose kad tikrai geria kitos po 5000 to folio, tai nepabijok taip, gali pasitart su kita daktare jei neramu, bet ner naujiena del dideliu doziu…
Hm.. Bet vis tiek baisu kažkaip perdozuot, nes paskaičiau, kad perdozavimas irgi labai negerai. Aišku tas prisiskaitymas niekad gero neduoda 😀
dominykamac parašė:
Ne, per pilvą sakė tik nuo 12sav matys 🤷♀️
Man siaip synlabe nuo 7savaites per pilva jau mate.
dominykamac parašė:
Hm.. Bet vis tiek baisu kažkaip perdozuot, nes paskaičiau, kad perdozavimas irgi labai negerai. Aišku tas prisiskaitymas niekad gero neduoda 😀
del ramybes su kita daktare pasitark del vaistu dozes, jei ana maza ka suklydo..
Dovelina parašė:
Man siaip synlabe nuo 7savaites per pilva jau mate.
Aš pas Ingridą Synlabe šiandien buvau, sakė iki 12sav žiūri per apačią, net nebandė per viršų žiūrėt 🤔
charlee23 parašė:
del ramybes su kita daktare pasitark del vaistu dozes, jei ana maza ka suklydo..
Na reikės bandyt, nesinori prisidirbt 🤷♀️
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai