Po daktarės dar nesimate širdutes bet daktare nuramino sako dar anksti 6savites .O pagal išmatavus 6+5d. O dabar laukti 13savaiciu

Bezdzione parašė:
Pas mane yra problemu. Pirmojo nestumo metu reikejo daryti tth kas 4 sav. Iki 20 sav. Po to ks 8 sav. tyrima. pagal tai koreguoti doze. Pradzioje geriau 0.75, velia…
Nu gal nuo gyd priklauso... As jau 10m kas 3-4men einu ir pagal visu tyrimu rezultatus, doze ziuri... Bet nesu vartojus daugiau, nei 50. Matysiu kaip si nestuma bus 🤔🤔🤔
jolanciuxe parašė:
Nu gal nuo gyd priklauso... As jau 10m kas 3-4men einu ir pagal visu tyrimu rezultatus, doze ziuri... Bet nesu vartojus daugiau, nei 50. Matysiu kaip si nestuma bus…
Bet istikruju mano skydliaukes sutrikimai tokie netipiniai. Pagimdzius 2019 m. pradejau mazinti doze o po 2 men visai nutraukiau vaistus, db ji yra normos ribose visada. O vaistus vartojau nuo 2016 metu. Vienintelis nesklandumas kad man nekrenta svoris ir uzeina plauku slinkimo protrukiai. Bet overall tikrai gerai jauciuosi ir tth laikosi iki 2.5
O jūs gal žinot, šeimos gydytoja irgi gali užvest nėščiosios knygelę ar ne? Nes vakar ginekologė kažką tokio minėjo, bet gal kažką ne taip supratau. Nes dabar galvoju, nėščiosios knygelės dar neturiu, iki 12sav skano ir apsilankymo perinataliniam centre eiti kaip ir neplanavau pas ginekologę, bet jei pavyzdžiui šeimos gydytoja negali užvest knygelės, įdomu ar man reikia iki perinatalinio centro gaut ją ar galės tiesiog ten ją užvest tokiu atveju?
mamairma parašė:
Aš jau senai norėjau , jei būtų mano valia jau bučiau prieš kokis 7 metus turėjus.Bet vis kažkas buvo.Tai gyveno užsienį ir planavom gryžti į Lt , tai Lt kol is…
Na o as su dukros tevu issiskyriau tai ilgai gyvenom vienos. Dabar antra santuoka ir po 1m pastojau. Labai norejom visus metus bandem😁 o dukra apsiverke nes jei vaikai mazi nepatinka ji nei is tolo prie ji neina. Tai bijonkad jei teks priziureti, kad verks pastoviai. Tai dar po keliu dienu atejusi sako jei berniukas bus tada mylesiu bet jei mergaite tai ne nes josnozkos yra ir kvailos. Na jos nuomone tokia. Ps. Ji daigiau bendtauja su berniukais😁
Jmuste parašė:
Po daktarės dar nesimate širdutes bet daktare nuramino sako dar anksti 6savites .O pagal išmatavus 6+5d. O dabar laukti 13savaiciu
As vakar buvau tikrino per apacia mane tai yra 6.4 sav.ateai sirdute kaip plaka. Toks baltas mirgsintis taskelis😁
orkamile parašė:
Na o as su dukros tevu issiskyriau tai ilgai gyvenom vienos. Dabar antra santuoka ir po 1m pastojau. Labai norejom visus metus bandem😁 o dukra apsiverke nes jei vai…
Mano dukra sako, palauk kol man bus 18, kad issikraustyciau, tada darykitės vaiku irgi sako, noresiu kur išeiti, o cia reiks prižiūrėti
Kolkas ji nieko nežino
Juliluko parašė:
Mano dukra sako, palauk kol man bus 18, kad issikraustyciau, tada darykitės vaikuirgi sako, noresiu kur išeiti, o cia reiks prižiūrėti
man buvo 9, kai gimė sesė. sakiau, kad esu laimingiausia pasaulyje, kai išeidinėjau po lankymo..aišku, aš paskui 1000 kartų sakiau, kad jokia čia laimė, kai pradeda man nervus tampyt, bet kaip yra
man mama palikdavo vienai sesę prižiūrėt nuo kokių 6 mėn. pamaitindavau, sauskelnes pakeisdavau, nuprausdavau jeigu reikia, perrengdavau ir t.t. porą valandų galėdavau išbūt su ja drąsiai