mom.to.be parašė:
as gruodzio 12-22d sirgau 😉
Vienintelis simptomas, siek tiek kosciau.
Na kolkas man tik gerkle skauda ir koseti pradejau. Bet neramina, bes praeita savaite diagnozuotas inkstu uzdegimas...buvote skiepyta?
mom.to.be parašė:
as gruodzio 12-22d sirgau 😉
Vienintelis simptomas, siek tiek kosciau.
Na kolkas man tik gerkle skauda ir koseti pradejau. Bet neramina, bes praeita savaite diagnozuotas inkstu uzdegimas...buvote skiepyta?
Nora92 parašė:
nea, bet sirgau 2 karta. Pirma karta daugiau nei pries metus, tada buvo pora dienu temp
37.3 ir uosle 4 dienom dingus.
Nora92 parašė:
As skiepyta, bet pries 8men, tai speju tas pats kas nieko...bet dbr kai dukra is mokyklos parsinese kovida ir as uzsikreciau tai ziauriai neramu...jauciu didele bai…
Greičiausiai ne tas pats kas nieko
Pilnai skiepytos nėščiosios geroookai rečiau atsiduria ligoninėje ar turi itin rimtų komplikacijų.
Pas mane tai vyras apsirgęs, nuvažiavo šiandien testo pasidaryti, tikiuosi neigiamas 🤞
Nora92 parašė:
Na taip, gerai jus sakote, galbut ir ne tas pats kas nieko, bet ta inkstu infekcija salia kovido labai neramina...
Maziau nervuokites ir neprisigalvokite papildomai nesamoniu🙄 Tikekite savo kunu ir daugiau pozityvo 😉
Tie kas sunkiai serga dazniausiai anksciau testo jau pradeda jausti silpnuma, raumenu ir galvos slausma, temperatura. Kosulys jau veliau atsiranda. Is to kaip parasete manau, kad jums lengva forma 😉
mom.to.be parašė:
Maziau nervuokites ir neprisigalvokite papildomai nesamoniu🙄 Tikekite savo kunu ir daugiau pozityvo 😉
Dekoju uz palaikyma. Tikrai nei uosle dingus, nei kaulus lauzo, ar galva skauda. Tiesiog gerkle, dirgina ir kosulys tada ima.
Nora92 parašė:
Merginos, siandien patvirtino teigiama covido tyrima...ar turime daugiau cia serganciu? Ar sirgusiu?
Aš sirgau lapkričio mėn. , temperatūros nebuvo , sloga, nosis užgulysi ir kaulys laužė, gydyt. sakė galima paracetamolį gert... Gydžiausi su arbatom, citrina su medum. Svarbu nestresuot, jei būtų kosulys ar sunku kvėpuot skambinkit greitajai. 😔Laikykitės ir nesijaudinkite svarbu ramybė dabar💕
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai