kristute1 parašė:
Tikrai taipant išmanaus laikrodžio vis dedu vandens apsaugą, kitaip kai primaigo jinai man
![]()
Mes siandiena isbandeme sportine dali,na kol miega ok,bet jei ne,vistiek nepatenkinta 🙆🙈 rankyčiu nori 🤦😀
kristute1 parašė:
Tikrai taipant išmanaus laikrodžio vis dedu vandens apsaugą, kitaip kai primaigo jinai man
![]()
Mes siandiena isbandeme sportine dali,na kol miega ok,bet jei ne,vistiek nepatenkinta 🙆🙈 rankyčiu nori 🤦😀
kristute1 parašė:
![]()
siandien trumpam pasivaiksviojimui iki pardes pasiemiau sportinuka. Tai ka vaikas paziurinejo ir uzmigo😉 Paskutiniai keli pasivaiksciojimai su lopsiu patyre fiasko, neuzmigo, vartesi ant pilvo, galiausiai zyrzti pradejo 🤷🏼♀️
manau teks jau likti prie sportinuko😅
ViktorijaEmi parašė:
Sveikos, kam nors jau miego regresas pasireiškė? Jei taip tai kokiais būdais? Mano panelė su riksmais eina miegot ir naktį kas valandą keliasi, rėkia 😰
Aš nežinau ar regresas, tiesiog naktį keliasi dažniau, kas pusantros valandos ar kas dvi, blaškosi. Rėkti dar nerėkia. Keletą vakarų rėkė pabusdamas vos užmigdytas. Tai nežinau ar tai jau tai
ViktorijaEmi parašė:
Sveikos, kam nors jau miego regresas pasireiškė? Jei taip tai kokiais būdais? Mano panelė su riksmais eina miegot ir naktį kas valandą keliasi, rėkia 😰
Manau mums. Buvo kokia savaitė ar dvi, kai naktimis pradėdavo verkt, atsibudinėdavo kas porą valandų. Dabar dienomis labai sunkiai užmiega, praktiškai savarankiškai neišeina nors jau pats užmigdavo lovytėje, svarbu aš būčiau šalia. O dabar jau kokią savaitę vis ant rankų turiu užmigdyti ir tai ne visada lengvai gaunasi. Mano sūnui rugsėjo 1 d. bus 5 mėn.
kristute1 parašė:
Naktim miega puikiai. Bet kokią savaitę dienom kovojam... Vis pazyzia, neužmiega, veiksmo reik, nes neįdomu gulėt ir žaist. Galvojau, kad gal susiję su maisto ragav…
O ką jau paragavot?
ViktorijaEmi parašė:
O ką jau paragavot?
Banano, porą kartų obuolio (bet nelabai sužavėjo, tai ir nebedaviau). Vakar avižinės košės bandėm.
mom.to.be parašė:
siandien trumpam pasivaiksviojimui iki pardes pasiemiau sportinuka. Tai ka vaikas paziurinejo ir uzmigo😉 Paskutiniai keli pasivaiksciojimai su lopsiu patyre fiasko,…
Maniske jeigu nemiega tai bando laikytis uz krastu ir sestis....
Jauciu ir mums greit teks trauktis sportinuka. Lopsyje yra funkcija ale kazkiek pakelt virsutine dali ,bet nzn ar tikrai ok taip :///
mom.to.be parašė:
siandien trumpam pasivaiksviojimui iki pardes pasiemiau sportinuka. Tai ka vaikas paziurinejo ir uzmigo😉 Paskutiniai keli pasivaiksciojimai su lopsiu patyre fiasko,…
Maniske jeigu nemiega tai bando laikytis uz krastu ir sestis....
Jauciu ir mums greit teks trauktis sportinuka. Lopsyje yra funkcija ale kazkiek pakelt virsutine dali ,bet nzn ar tikrai ok taip :///
kristute1 parašė:
Naktim miega puikiai. Bet kokią savaitę dienom kovojam... Vis pazyzia, neužmiega, veiksmo reik, nes neįdomu gulėt ir žaist. Galvojau, kad gal susiję su maisto ragav…
Musu dienos miegeliai irgi patapo kazkokiu kosmaru paskutiniu metu :/ miegam po 40 min ir puse to laiko supuoju. Tai net pavalgyt nespeju pasidaryt
Gal cia karsciai veikia....:/ ar cia jau tas regresas.....
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai