Oxyy parašė:
Taaip!
Mums gegužė dvigubai svarbi, nes abiejų vaikų gimtadieniai tą pačią dieną 😅 iki ši…
Nu bet ir ,,pataikyk" taip
Oxyy parašė:
Taaip!
Mums gegužė dvigubai svarbi, nes abiejų vaikų gimtadieniai tą pačią dieną 😅 iki ši…
Nu bet ir ,,pataikyk" taip
TriceMice parašė:
As irgi noreciau i tokius kursus, ar kokia knyga paskaityt kaip su nerviukais tvarkytis. Atrodo supranti, kad kitaip nebus ir pnš bet vistiek ateina momentas kai ta…
Galiu pasidalinti, kas man šiuo metu padeda geriau suprasti žmogaus psichologiją iš esmės, vaiko smegenų ypatumus (mes irgi buvom vaikai, tai gan svarbu sugrįžti ir į savo vaikystę pasianalizuoti, nes bėdos/traumos dažniausiai velkasi iš tenai).
Šeimų/porų terapeutės kanalas, tikras atradimas man - https://youtube.com/@TherapyinaNutshell
Knygos:
R. L. Richmond. Pyktis ir atleidimas
Dr. Bruce D. Perry. Berniukas, kurį augino kaip šunį
Liuda Petranovskaja. Nematomas ramstis
Pas mus irgi pykčiai itin sustiprėjo, ypač nuo rudens, vaikui kiek paaugus. Nenoriu taip gyventi... Skyrybos ne išeitis, nes o kas tada? Nematau prasmės skirtis. Bet kito nepakeisiu. Belieka su savim tvarkytis. Pirmiausia, suvokti savo jausmus, o ne bėgti nuo jų (maniau, kad nebėgu - oi, kaip klydau). Klausti esminių klausimų, o ne svaidytis kaltinimais. Kodėl mane nervina, kai vyras ką nors "ne taip" daro? O kai vaikas nepatogiai elgiasi? Kas tiksliai mane nervina? Kai atsakau nuoširdžiai, iš širdies gelmių, paaiškėja, kad viduj turiu neišspręstų klausimų, traumų. Supratau, kad augindama vaiką, kartu auginu ir savo vidinį neužaugintą vaiką. Kad man pačiai norisi mamos, į kurią galėčiau minkštai atsiremti, kuri padėtų sugerti, ištirpdyti tą skausmą, kurį jaučiu. Užuot užsidėjus kietus pykčio šarvus...
Sveikos. Jau kelinta naktis mazoji nakti rekia.. budavo uzmiega ir jau miega, o dabar kaip senais ,,gerais" laikais atsikelia po 40min ir rekia. Pasupi vel miega, bet nakti as jau nebesuskaiciuoju kiek tokiu klykimu buna.. idejau vakar zvakute pries miega ir vistiek, reiskias nieko neskauda? Nesuprantu.. ar cia vel regresas koks??
TriceMice parašė:
Sveikos. Jau kelinta naktis mazoji nakti rekia.. budavo uzmiega ir jau miega, o dabar kaip senais ,,gerais" laikais atsikelia po 40min ir rekia. Pasupi vel miega, b…
Augimo suolis gal vaikui.
ViGi parašė:
Sveikos mamytės!
Gal kuri planuoja užsakyti ar buvo užsakiusi tortą mažyliui pirmojo gimtadienio pr…
Mes uzsakeme is taip_cake instagram torciuka
labai grazus bent man tik skonio dar nezinau, nes laukiam gimtadienio
Morkyte_86 parašė:
Augimo suolis gal vaikui.
Šuoliai nebelabai buna. Dabar ziurejau kad 9men buna paskutinis, o mes nei 6men, nei 9men nejutom.
TriceMice parašė:
Sveikos. Jau kelinta naktis mazoji nakti rekia.. budavo uzmiega ir jau miega, o dabar kaip senais ,,gerais" laikais atsikelia po 40min ir rekia. Pasupi vel miega, b…
Maniskiui irgi tas pats, sugirdau jau siaip taip su svirkstu ibuprofeno, bet tas nepadeda. Padeda tik krutis ir vel pamiega 1-2val. Neaisku ar cia regresas ar dantys, nes ir virsuj ir apacioj kalasi, bet tada juk nuskausminamieji turetu padet 🤷♀️🤷♀️
magosa parašė:
Maniskiui irgi tas pats, sugirdau jau siaip taip su svirkstu ibuprofeno, bet tas nepadeda. Padeda tik krutis ir vel pamiega 1-2val. Neaisku ar cia regresas ar danty…
Paskaiciau kad buna 11men regresas. Jauciu sitas brudas mum ir yra..
magosa parašė:
Maniskiui irgi tas pats, sugirdau jau siaip taip su svirkstu ibuprofeno, bet tas nepadeda. Padeda tik krutis ir vel pamiega 1-2val. Neaisku ar cia regresas ar danty…
Dantų skausmo ne visi vaistai nuima. Bandykit paracetamoli.
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai