EglėR parašė:
Aš tai dėsiu į miegmaišį![]()
Koki pirkote?
EglėR parašė:
Aš tai dėsiu į miegmaišį![]()
Koki pirkote?
VikaUr parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytes ☺️ Iškilo klausimas... kažkaip su vyru klojom lovytes ir pagalvojom kad su kaldryte užkloti bus per daug nesaugu pradžioj, ji toki…
Visad naudojom miegmaisiukus
paciam maziausiai Swadlle me vystiklus, poto jau siltesnius miegmaisiukus skirtus nakti miegoti
Sauless parašė:
Gal jau pirkote žindymo liemenėles? Kokių firmų? Gyvai matavotės, ar internetu pirkot?![]()
Nebeziuriu firmu nes mano apimtis bemaza,o (.)(.) mazi. Tad labai sunku surasti be jokiu funkciju,o zindymui ypatingai 😣 Tad kur kokia radau,ir stveriau. Ir dabar dar matau,kad kauseliai geri,o i apimti reikes prailginimus segtis.
VikaUr parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytes ☺️ Iškilo klausimas... kažkaip su vyru klojom lovytes ir pagalvojom kad su kaldryte užkloti bus per daug nesaugu pradžioj, ji toki…
Trecia klosiu irgi su kaldryte kaip ir pirmas dvi. Miegmaisiuko prireike veliau,kai vartosi ir nusikloja.
Lor@ parašė:
O kokia jūsų nuomonė, ar saugu naktį vaikučiui miegoti tokiame vokelyje? Jis ale gali būti kaip pledukas ir susilakstyti i tokį vokelį.
Aš turiu beveik tokį pat arba tokį pat, tik kitos spalvos. Tai jis man labai mažas pasirodė. Ir ta anklodė, kur išsilanksto, tai labai maža. Nelabai man jis patikimas ir patogus nakčiai
Eustoma parašė:
Aš turiu beveik tokį pat arba tokį pat, tik kitos spalvos. Tai jis man labai mažas pasirodė. Ir ta anklodė, kur išsilanksto, tai labai maža. Nelabai man jis patikim…
Gal kol naujagimis ne toks ir mažas būtų🤔 vėliau tai jau jo, per trumpas bus
Lor@ parašė:
Gal kol naujagimis ne toks ir mažas būtų🤔 vėliau tai jau jo, per trumpas bus
Aš buvau pasiėmus į ligoninę, bet nepanaudojau. Man tikrai jis toks nepatogus pasirodė. Bet gal kitos mamos paklmentuos su kita patirtim
MonikaSot parašė:
Sveikos, gal žinote, kurie artimiausi gimdymo namai nuo Klaipėdos, kurie turi vonele? Noriu gimdyti vonioje, tačiau Klaipėda neturi tokio pasirinkimo. Negi arčiau K…
Sveiki, tiesiog idomu, kodėl pasirinkote gimdyma vandenyje? Teko girdėti, kad yra nemažai visokių riziku 🙄
Sveikos mamytes,
Kaip ir jau dauguma esame finišo tiesiojoje.
Kaip Jūsų reikalai su svoriu?
Aš kaip ir nedaug priaugau +\- 9kg jau bet jaučiuosi labai didele
Nes gal kad esu mažyte (159) ir pratus sverti 49-51 kg, bet dabar tie hormonai ir pokyčiai kūno tikrai tokie man nesmagus, pagurklis, rankos, kojos apdribusios nors sportuoju visa nėštumą, apart pilvuko kuris labai gražus ir didelis
O dar dėde celiulitas
Na aš tikrai ne pergyvenu, žinau kad atsistatysiu, svarbu kad visi sveiki gyvi ir laimingi, bet dabar tas laikotarpis kad vat žiūriu ir suprantu geriau nežiūrėk per daug į save
Ar aš čia viena tokia tokioje būsenoje?
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai