Sauless parašė:
Gal jau pirkote žindymo liemenėles? Kokių firmų? Gyvai matavotės, ar internetu pirkot?![]()
Pirkau h&m, labai faina kokybė, matavausi gyvai 🌸
Sauless parašė:
Gal jau pirkote žindymo liemenėles? Kokių firmų? Gyvai matavotės, ar internetu pirkot?![]()
SunDayyy parašė:
As irgi is ten pirkau ☺️
JustR parašė:
Vargses, uzjauciu del skausmu ❤️❤️❤️
Kitas klausimas. Kur rasti pedkelniu??? Sesuo sake maximose yra, bet arba as zabal…
Didelese maximose tikrai yra. Bet as esu pirkusi is HM - neuzmusamos 😄
Sveikos būsimos ir esamos mamytes ☺️ Iškilo klausimas... kažkaip su vyru klojom lovytes ir pagalvojom kad su kaldryte užkloti bus per daug nesaugu pradžioj, ji tokia didele pagal leliukus bus 😕 kaip jus migdot? Su kuo uzklojate? Galvoju apie miegmaišius gal.. ar pradžioj neverta pirkt? Pasimečiau kažkaip
JustR parašė:
Vargses, uzjauciu del skausmu ❤️❤️❤️
Kitas klausimas. Kur rasti pedkelniu??? Sesuo sake maximose yra, bet arba as zabal…
Žinokit esu girdėjus, kad kitos dedasi užpakaliu į priekį paprastas ir puikiai tinka 😄
VikaUr parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytes ☺️ Iškilo klausimas... kažkaip su vyru klojom lovytes ir pagalvojom kad su kaldryte užkloti bus per daug nesaugu pradžioj, ji toki…
Turiu dekį švelnų, bandysiu su juo pradžiai
VikaUr parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytes ☺️ Iškilo klausimas... kažkaip su vyru klojom lovytes ir pagalvojom kad su kaldryte užkloti bus per daug nesaugu pradžioj, ji toki…
Aš tai dėsiu į miegmaišį
VikaUr parašė:
aš miegmaišį nupirkau. About you labai neblogų nuolaidų sterntaler miegmaišiam yra. Tik nupirkau 70cm, nes pqrduotuvėj sakė, kad gerai, ir man jis tooks didelis atrodo, net nežinau 🙄
Simi33 parašė:
aš miegmaišį nupirkau. About you labai neblogų nuolaidų sterntaler miegmaišiam yra. Tik nupirkau 70cm, nes pqrduotuvėj sakė, kad gerai, ir man jis tooks didelis at…
Tai va aš ir galvoju 70cm imti bet įsivaizduoju kad pagal vaikelius bus kosmosas... pas mane dvynukai tai dar mažesni bus.. gal reik neskubet net nežinau, gal prikloti su pleduku bet baisu kad uzsimes ant veidelio 🙄 žinau kad ramiai nemiegosiu naktį jei klosiu su kažkuo....
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai