JustR parašė:
Sveikos. Kokius vitaminus vartojat? Man sake pagerti pregnacare su omega 3? Gal kuri geriat? Kokie atsiliepimai?
Geriu foli, geležį +vit C, magnį, kalcį ir vit D. 😊
Tokius ginė sakė gert pagal tyrimus. 😊
JustR parašė:
Sveikos. Kokius vitaminus vartojat? Man sake pagerti pregnacare su omega 3? Gal kuri geriat? Kokie atsiliepimai?
Kokius vitaminus c? Kartu su gelezim vienu metu?
Inkarele parašė:
EglėR parašė:
Nepergyvenkite, paklaida tikrai yra, man penktadienį prieš gimdymą apžiūrėjo lėlytę, sako mažytė gims iki 3 kg, pirmadienį pagimdžiau 3620g![]()
O kiek savaičių jums buvo kaip pagimdet
JustR parašė:
Aš pregnacare plius geriu nes yra su žuvies taukais na visą nėštumą geriu o nuo pradžių tos pačios firmos prieš pastojant na ir kaip maitinsiu vėl geriu tolimesnius man kažkaip jie patinka geri vitaminai ir skrandžio nedirgina ir kvapo isgeriant tokio nėra man tai super jie🙂
Deity parašė:
O dar geriat golio rūgštį? Man sakė jau seniai nutraukti kad nebereikia, bet va vis paskaitau ir kituose gotumuose kad yra geriamčių ir folio rūgštį vos ne iki gimd…
Ne, 13sav nustojau gert. (Geriau dar pries pastojant apie pora menesiu)
JustR parašė:
Difolin+ 🤷♀️😊
JustR parašė:
Difolin+ 🤷♀️😊
Deity parašė:
O dar geriat golio rūgštį? Man sakė jau seniai nutraukti kad nebereikia, bet va vis paskaitau ir kituose forumuose kad yra geriančių ir folio rūgštį vos ne iki gimd…
Man sakė ginė gerti iki galo. Nes nesuvartoju tiek produktų ir kuriuose jo yra ir tikrai nepakenks jei vartosiu. 😊 tai ir geriu nuo pat pradžių iki dabar. 😊
As ir geriu ta nesciuju kompleksa multivitamin
vartoju juos gal nuo 15sav
o taip dar papildomai visa laika geriu c, d3, gelezi (nes buvo trukumas pradzioj tai geriau receptinius kai pakilo sake gerti palaikancius papildus)
folio rugsti kaip tik esu ne karta girdejus kad rekomenduoja gerti visa nestuma, jei nevirsijus dozes tikrai nepakenks, ir dar po nestumo
tai pradzioj geriau poto jau tame nesciosios komplekse pamaciau kad uztektinai yra
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai