laurora parašė:
Keista 🙄 man spalio 3 d.
Kodėl keista🙄
laurora parašė:
Keista 🙄 man spalio 3 d.
Kodėl keista🙄
viktorijab620 parašė:
Žinau nesam nei viena daktare, bet tiesiog kraustaus iš proto.. nes tik daba pamačiau kraujo atsakymus.. žinoma pasiskaičiau google'i kokios turi būti normos (nors …
Neprisigalvokite bereikalingų blogybių
viktorijab620 parašė:
Žinau nesam nei viena daktare, bet tiesiog kraustaus iš proto.. nes tik daba pamačiau kraujo atsakymus.. žinoma pasiskaičiau google'i kokios turi būti normos (nors …
Nerodo man normaliai tos lentelės, bet tikrai manau ten nieko blogo. Tie rodikliai retai kada būna idealūs. Gali būt koks padidėjimas/pamažėjimas nuo elementarios buvusios slogos, kokio bėrimo ar didesnio spuogo.. aišku jei drastiškai skaičiai pakitę, tai rimčiau, bet šiaip tai, palaukit gydytojo, viskas bus gerai.
ernesta.lesyte parašė:
Labas merginos🙋♀️ jūs skaičiuojate vaisiaus judesius? Kiek pas jus būna judesių per 30 min.?🤔🙂
Man šiaip sakė, kad neskaičiuot, bet jeigu pasidaro neramu, atsigult ant kairio šono ir per pusvalandį turi būti 4i. Jeigu vaikas miega (o taip būna) ir judesių pirmą pusvalandį nėra, valandą pavaiksčiot ir vėl pabandyt paskaičiuot, jeigu vėl nėra, tada pabandyti jį švelniai pajudinti, jeigu vėl nėra - vqžiuot pasitikrinti. Bet aš dbr jau maždaug jo judėjimo stilių žinau, kada ramesnis, kada aktyvesnis, tai gal pora kartų tik esu bandžius skaičiuot, nes pačiai įdomu buvo.
viktorijab620 parašė:
Pas mane panašūs rezultatau buvo jau nuo 12 savaitės. Limfocitų mažiau normos ir netrofilų daugiau. Tai sakė, kad viskas ok su tyrimais, netrofilų jeigu % nėra daugiu 80%, tai čia normalus pakitimas nėštumo metu. Tikrai nesijaudinkit
viktorijab620 parašė:
Labas, man daktare buvo sakiusi, kad laboratorijose normos yra pateikiamos bendrai, neisskiriant nestukiu. O besilaukiancioms jos buna kitokios. 🙂Taip, kad tikrai neverta nerimaut, palaukit vizito pas daktare ir ji viska tiksliai pakomentuos.
LauraLaura1989 parašė:
Kodėl keista🙄
Rodo,kad liko vienodai dienu. Bet skirtingos datos
Kreipiuosi į Vilnietes ir jau turinčias vaikų. Kokį gydytoją rekomenduojat vaikui? Aktualu šeškinės, karoliniškių poliklinikos? 😊 pati priklausau šeškinei, bet vaikas pagal adresą tikriausiai karoliniškių, o ir šiaip nesispardau į karoliniškes nes pastatas renovuotas vaikų korpuse gal ir visai nieko. 😊 kažkaip norisi apgalvoti ir iš anksčiau pasirinkti gydytoją, kad paskui žinoti o ne info rinktis apie gydytojus.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai