Erikaja parašė:
Tai visada tik savaitei registruoja, registracija vyksta pora savaičių prieš 🤔
Aš bandysiu pirmadienį blogiau nebus paziuresiu tada kaip kas gal atsiras nes db tai pas kitų pilna yra dar 31, 1,2 dienom
Erikaja parašė:
Tai visada tik savaitei registruoja, registracija vyksta pora savaičių prieš 🤔
Aš bandysiu pirmadienį blogiau nebus paziuresiu tada kaip kas gal atsiras nes db tai pas kitų pilna yra dar 31, 1,2 dienom
LauraLaura1989 parašė:
Aiškutis tai db įdomu kada bus
Tai pirmadienį dabar registruos rugsėjo 5-9 dienom
Erikaja parašė:
Na tada nusivelins savaite laiko nes db po savaitgalio antradienį išeina 34 savaites na bet nieko nepadarysi nuvaziuodavau savaite laiko vėliau bet nieko nesakydavo
Erikaja parašė:
Tik tikrai konkrečios daktarės nevesiu ir ziuresiu kaip jūs pataret tikrai ačiū už patarimą šitaip dar lengviau nors matosi kiek yra vizitų o taip ir mesdavo kad nėra🤗
karimirimyki parašė:
Kaip Jums mamytes su apetitu reikalai?
Mane pramušė aš kažkokia pastoviai alkana.
Aš kaip juokiuosi, jeigu sedziu prie stalo, tai negaliu nevalgyt 😂 baisu, kad per likusi laika savus +9 kg greit padvigubinsiu 🙈
Sveikos, man ir kažkaip su svoriu savo jau neramu. 13 + jau turiu. Su pirmagimiu priaugau 15 kg. Ir labai greit numeciau. Bet ši karta.. kažkaip neramu.. kai jau 13 ir dar liko 2 mėn. Vyras sako pirmą kartą labai sveikai gaminau tada. O si karta viską valgau
tai kas pergyvena dėl svorio..atkreipkit dėmesį ar ne tokia pat situacija. Kad valgot gal ir nedaug.. bet gazuoti gėrimai, balti miltai.. saldumynai.. ir pan.
Editukas3 parašė:
Cia aisku pasitikrinti kepenu rodiklius reiktu, bet dar ir su karsciais galejo sutapt. Man nestumo metu oda nusauseja, tai prakaituojant butent rankos ir kojos prad…
Siuo metu dar ir korona sergu.. tai dar sako gali buti ir su tuom susija..
Man su svoriu irgi blogai. Kai valia prasta, tai tik nustojau dietos laikytis GD ilgam savaitgaliui, nes buvo giminių gimtadieniai, vyras atostogose ir pan, tai žiūriu per savaitę iškart +1.2kg 🙈 kažkoks kosmosas, tikiuosi apsiramins svorio augimas, o nebus po kg per savaitę 🙈
Giedrul parašė:
Sveikos, atejo ir mano isejimo i atostogas diena, daktare isdave nedarbinguma dabar suprantu sodrai turiu rasyti prasyma. Pradejau pildyt ir nebezinau kuri rinktis …
Tai jeigu dirbot tai rinkitės antrą variantą, nebent norit gaut tą patį ką ir su pirmu vaiku
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai