Lavima parašė:
Prisiduodam ir mes su Kornelija 🥰 Terminas 10.07, gimė 10.14 po skatinimo. Visas veiksmas nuo pirmos vaistų dozės (prieš 9 val.) Iki gimimo (20.29) truko beveik 12 …
Su gimimo diena jus! Daug sveikatos, pienelio ir džiugiu akimirku 🎈🧸
Lavima parašė:
Prisiduodam ir mes su Kornelija 🥰 Terminas 10.07, gimė 10.14 po skatinimo. Visas veiksmas nuo pirmos vaistų dozės (prieš 9 val.) Iki gimimo (20.29) truko beveik 12 …
Su gimimo diena jus! Daug sveikatos, pienelio ir džiugiu akimirku 🎈🧸
Giedrul parašė:
Kaip likusios laukiancios jauciates? Man kartas nuo karto pamaudena, bet nieko rimto
Man terminas buvo vakar , bet jaučiuosi gerai, jokiu pamaudejimų net nejaučiu. Atrodo, kad amžinai nėščia būsiu🙄 vakar patikrino tik vaiko tonus ir sakė laukt iki 41sav. Jei iki tol nieks neprasidės, tada važiuot į priėmimą ir spres ka toliau daryt. Tai taip ir puškuoju toliau...
Giedrul parašė:
Kaip likusios laukiancios jauciates? Man kartas nuo karto pamaudena, bet nieko rimto
siandien kaip ir kamstis pasisalino, bet jis pilnai skaidrus, tai gali buti ir isskyros.. bet visai nemazai buvo vienu kartu. tai nuo ryto kietėja pilvas ir miegas ima ziauriai, buvo tokie skausmai, bet praejo. kiek atsigulu atrodo galiu miegot ir miegot. keista būsena 🤷♀️terminas tik 25d, tai manau dar pabusim. bet miego norejimas kazkoks kosmosas, as visas dienas tokia produktyvi rytais ypac, o dabar kazkokia net jaudintis nesinosi. kaip jus?
odetukazzzzz68 parašė:
Kaip sekasi jau pagimdžiusioms maitint mažylius? Ar yra kurioms skauda spenelius kai vaikas valgo?
Antrą parą tikrai lb skaudejo prisisiurbimas. Siek tiek gelbejo lanolino tepalas.
Dabar maziau skauda, apsipranta matyt krūtine. Bet vaikis lb nenori jos imti 🙈 kiek mažų stresiukų būna 😀
Kada su leliukais jau ejot į lauką? Kaip gyja bambutes?
odetukazzzzz68 parašė:
Kaip sekasi jau pagimdžiusioms maitint mažylius? Ar yra kurioms skauda spenelius kai vaikas valgo?
Maniskis non stop zindo praktiskai. Man kosmosas kaip kitos raso kad zadina kas 2-3 val
nes maniskis vos valanda ramiai pamiega vienas. Dazniausiai su krutim ant ranku tik buna, kitaip verkia. Speneliai jautrus nuo dazno zindymo, be to ne visada graziai paima. Arba griebia, arba buna nakti nervuojasi tampo meta ir pan.
Giedrul parašė:
Man 21 d terminas. Bet jau kuris laikas atrodo, kad gali bet kada tai prasidet. Vis paskausta nugara, pilva, vakar kelnaites vienu metu suslapo daugiau nei nuo isskyru. Neseniai ir astru skausma pilve pajutau. Bet taip tikiuosi dar palaukti, nes sunus serga, labai auksta temp, noris padeti jam pasveikti pries gimdyma. Bet matyt bus kaip lemta...
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai