Berimas buvo tokios isauseje demeles. O db isbertas ir kalas ir rankos visos. Bet smulkiais rausvais spuogiukais. Turbut gryzus vyrui reiks vezti pas gydytojus, per daug bijau kad kas nebutu.

plunksnele3 parašė:
Berimas buvo tokios isauseje demeles. O db isbertas ir kalas ir rankos visos. Bet smulkiais rausvais spuogiukais. Turbut gryzus vyrui reiks vezti pas gydytojus, per…
Skiepyjate kūdikį?
Sveiki. Norejau paklausti. Vaikuti maitinu mišinuku jau 6 dienos, ir visas dienas negalejo prakakoti tai kisau termometra, davem bakteriniu vaistu. Tai viena karta pats padaro kita jau mano pagalbos reikia. O kakutis kietas geltonas jo. O šiandien jau skistai padare su mano pagalba. Ar tai normalu? Ar reikia kažka daryti?
Leo-13 parašė:
Sveiki,noreciau paklaust,mano sunui bevei 2 men.tustinasi kas 3 d.bet skystai..ir kvapas ne toks kaip visada,kaip kakavo kose..ka daryt?maitinu pati,valgo gerai,meg…
Ar nesutapo laikas su sekreto pagausėjimu - seilėjimąsis, sloga, o galbūt pati valgėt ką kitokio šią dieną? Šiaip kvapas neturėtų pasikeisti, jei jis pasidarė bjaurokas galima įtarti, kad žarnyne sutriko veikla.
Profilaktikai, galit paduoti ar bio gaia, ar gefilus geruju bakterijų.
Labas mamytės,aš su klausimu tokiu. Dukrytei jau tuoj bus mėnesis,problemėlė tame,kad ji oer visą dieną būna neišsikakoja,daug dujų leidžia,žarnytės kunkuliuoja,bet nekakoja,steni,muistosi. Maitinu ir mp ir pm. Porą kartų bandėm "varlytės pozą" išsikakino skystai kaip pridera. Kaip padėt mažiukei?
ManoMaja parašė:
Labas mamytės,aš su klausimu tokiu. Dukrytei jau tuoj bus mėnesis,problemėlė tame,kad ji oer visą dieną būna neišsikakoja,daug dujų leidžia,žarnytės kunkuliuoja,bet…
O kam ir kiek dažnai duodate pm? nes realiai jei duodate misinuko tai turite duoti ir vandenuko,aisku jei ten pm 1-2k paroje,plius viduriukai kieteti ir burbuliuoti ir nuo to kad netinka misinukas ..Vien tik mp zindomas kudikis gali nesitustinti iki keliu paru ir tai yra skaitoma normalu kol vaikui nesukelia diskonforto ...Padeti galite mankstelemis,siltomis vonelemis,masaziukais,varlytes poza..dar geromis bakterijomis ar vaistukais nuo pilvo putimo,tik labai reikia atrinkti kas tinka,nes mano maziukui nuo simetigono dar labiau kietedavo,tai naudodavom gripe wather ir coli calm bei geras bakterijas