Amuleda parašė:
Koks miestas?
Kretinga
Amuleda parašė:
Koks miestas?
Kretinga
Sveikos, esu pirmakartė būsima (tikiuosi) mama.
Dabar man yra 6+2, atlikau PRG. Skaičiai neįspūdingi, 33,33, kaip ir nelabai telpu į normas. Kitose chatuose moterys sako, kad turi būt 50. Pirmas vizitas pas ginę tik kitos savaitės gale. Man jau panikuot ir anksčiau laiko kreiptis pas gydytoją? Jokio tepliojimo ar kraujavimo nėra, karts nuo karto pilvą bukai pamaudžia keliolikai sekundžių
A1ste parašė:
Sveikos, esu pirmakartė būsima (tikiuosi) mama.
Dabar man yra 6+2, atlikau PRG. Skaičiai neįspūdingi, 33,33, kaip ir nelabai telpu…
Ar pastojote naturaliai, ar po IVF arba FET?
Meshka parašė:
Ar pastojote naturaliai, ar po IVF arba FET?
Natūraliai
A1ste parašė:
Natūraliai
Visvien PRG zemokas, ir turbut butu gerai pradeti vartoti papildomai, ypac jeigu jauciate maudima.
Jeigu esate turejusi persileidimu, tuomet papildomas PRG tikrai butinas.
To.the.moon.and.back parašė:
Prg krenta, pas gydytoja vyksiu po poros dienu, ar reiketu pradeti vartoti savarankiskai? Ir ar imanoma be recepto nusipirkti?
Ar darete ir HCG tyrima? HCG auga gerai?
Kartais PRG krenta, jeigu nestumas nesivysto, ir HCG mazeja arba auga per letai.
Jeigu HCG auga gerai, tuomet butu gerai pradeti pildomai vartoti PRG. Vaistineje berods tik su receptu. Forume pasiteiraukite galbut kas parduoda.
Meshka parašė:
Ar darete ir HCG tyrima? HCG auga gerai?
Kartais PRG krenta, jeigu nestumas nesivysto, ir HCG mazeja arba auga per letai.
Hcg kaip ir padvigubejo per 72 val...
To.the.moon.and.back parašė:
Hcg kaip ir padvigubejo per 72 val...
HCG auga gerai, kai tokie dideli skaiciai, jau nebeturi dvigubeti kas 48 val.
Nestumas jau nemazas, tad PRG noretusi kad butu bent mininum 60-70nmol. Pasitarkite su gydytoja del PRG vartojimo (nors nemazai gydytoju i PRG nekreipia demesio ir jo neskiria, palikdami nestumo eiga "naturaliai atrankai").
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai