SaulyteMamyte parašė:
Kas tas sweepas?
Membranų atskyrimas, kad natūraliai paskatintų veiklą.
SaulyteMamyte parašė:
Kas tas sweepas?
EglėR parašė:
Is pavadinimo ir as dabar prisiminiau kad man daktaras ji atliko dar pries geriant skaitinamuosius vaistus. Ziauriai nemalonus procesas😰😰
Geltonesnė parašė:
Aš tokią turiu, su praėjusiu gimdymu irgi šią naudojau.
Aiškutis šita irgi pasisiunciau
AaaniL parašė:
Mamytės,tos kurios esate gimdžiusios su teigiamu streptokoko atsakymu,ar nelaiko ilgiau ligoninėje,nes susimąsčiau kad gal reik daugiau daigtų,didesnio lagamino 😔🤔…
Man irgi kažkaip kilo toks klausimas ar ilgiau nelaiko 🙄🤨
Nu su echoskopų išmatuotais svoriais tai tikrai mistika. Dar prieš mėnesį kai buvau ligoninėj pamatavo ir įrašė 4200 +-320 kažkas tokio. Praeitą sav kai pajutau mažiau judesių, nuvažiavau pasitikrinti, tai išraše rašo 3700 +-500. Nu kas kaip nori, tas taip paskaičiuoja..
LauraLaura1989 parašė:
Man irgi kažkaip kilo toks klausimas ar ilgiau nelaiko 🙄🤨
Nee nelaiko
bent su antru vaiku spejo suleist 3 dozes antibiotiku tai laike kiek priklauso,)
monciki parašė:
Nu su echoskopų išmatuotais svoriais tai tikrai mistika. Dar prieš mėnesį kai buvau ligoninėj pamatavo ir įrašė 4200 +-320 kažkas tokio. Praeitą sav kai pajutau maž…
Ne kas nori kaip paskaičiuoja, o taip kaip apskaičiuoja kompiuteris pagal formulę. Užtenka keliais mm ne taip padėti taškiuką, ar vaikučiui būti skirtingomis padėtimis, pvz dėl galvytės biparietalinio matmens ima ir keičiasi svoris. Ir tai normalu. Juk tai formulė. Pvz mano vaikas pagal galvytę ir pilvuką yra tikrai didesnio svorio nei apskaičiuoja kompiuteris, bet kadangi mūsų šlaunikaulis į mažesnę pusę, jis tiesiog tą svorį nutempia žemyn
bra123 parašė:
Ne kas nori kaip paskaičiuoja, o taip kaip apskaičiuoja kompiuteris pagal formulę. Užtenka keliais mm ne taip padėti taškiuką, ar vaikučiui būti skirtingomis padėti…
Ne tai viskas suprantama, tiesiog taip išsireiškiau, bet atrodo nu neturėtų būti tokia didelė paklaida. Aš jau pagal pirmą vaiką tikėjausi, kad ir antras bus nemažas. Tiek kad dabar kai pamačiau tokius skaičius, pasimečiau ar gali būt kad bus mažesnis ir ištikro
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai