Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinimai! 😊🌻🍼
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinimai! 😊🌻🍼
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinu🥳🥳🥳
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinimai 🥰🌺🌺💐💐💐🌟🌼🎈🎈🎈🎈🎈
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinimai! ❤️😻
Deity parašė:
Sveikinimai! 😊🌻🍼
9ocean9 parašė:
Sveikinu🥳🥳🥳
LauraLaura1989 parašė:
Sveikinimai 🥰🌺🌺💐💐💐🌟🌼🎈🎈🎈🎈🎈
DovBa parašė:
Sveikinimai! ❤️😻
Ačiū🥰🌺
Trumpa istorija,namie nuo puse 8 ryto jauciau saremius kas 10 min,jie truko po minue,tai taip visa diena,bet tokie pakenčiami 🥰
Kazkur nuo 20h jie tapo kas 5 min,kartais kas 4min🙈 išsikviečiau broli pabuti su vaikais ir prieš 23h buvom ligoninei, patikrinus kakleli sako pilnas beveik atsiverimas tai tiesiai i gimdykla nuleido vandenis ir 23.33 gimem🥰 klause ko tiek laukiau namie,bet zinojau,kad veikla pas mane letai vyksta,tai norejos kuo ilgiau pabut namie 🤗🥳
Personalas nuostabus,vieta Tauragė🤗 neplyšau visai,dėl to labai dziaugiuos🌺💪
Saldapicki parašė:
Ačiū🥰🌺
Trumpa istorija,namie nuo puse 8 ryto jauciau saremius kas 10 min,jie truko po min…
Sveikinimai! 🥰
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinimai ir mamytei, ir Emutei! 💝🌸
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinu!
pas jus irgi žiūriu moteriška kompanija
monciki parašė:
Nu su echoskopų išmatuotais svoriais tai tikrai mistika. Dar prieš mėnesį kai buvau ligoninėj pamatavo ir įrašė 4200 +-320 kažkas tokio. Praeitą sav kai pajutau maž…
Mano paskutinio echoskopo metu 09.08 nusmatomas svoris vaiko buvo 3600, gimė 09.22 - 3350 tik. Tai kazkaip labai negali tiketi, truputi sokas buvo nes buvau nusiteikusi didesnio leliaus sulaukt
Giedrul parašė:
Kiek dabar laiko ligonineje? Ar epiduras naudojamas jai planuoja cp?
Mano buvo extra cp tai laikė 48 val ir išleido namo. Priklauso viskas nuo vaiko kraujo rezultatų ir pamesto svorio. Darė epidura nuo puses nugaros suveike per minute 😊
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai