Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinu! 😊
Mane tokios gimdymo istorijos varo į neviltį, nes pati su atsivėrusiu kakleliu vaikštau ir nežinau kada viskas prasidės, o iki ligoninės tai ne 10min pavažiuot 😭
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinu! 😊
Mane tokios gimdymo istorijos varo į neviltį, nes pati su atsivėrusiu kakleliu vaikštau ir nežinau kada viskas prasidės, o iki ligoninės tai ne 10min pavažiuot 😭
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinimai❤️
Saldapicki parašė:
Ačiū🥰🌺
Trumpa istorija,namie nuo puse 8 ryto jauciau saremius kas 10 min,jie truko po min…
eina sau... tikrai norėjot namie pabūti 😂
EglėR parašė:
Sveikinu!pas jus irgi žiūriu moteriška kompanija
![]()
Ačiū🥰tikrai taip,panelių kompanija,draugių sau auginuos🤗
Erikaja parašė:
Sveikinu! 😊
Jau kai jausit tuos baisiuosius sarėmius ilgai netemkit,niekad negalvojau,kad galima tiek susilaukti namie😅
Mykele parašė:
eina sau... tikrai norėjot namie pabūti 😂
Vis tempiau,tempiau,bučiau ir prisižaidusi,bet užtat atrodo kaip viskas greit įvyko😅
Aushriuks parašė:
Sveikinimai ir mamytei, ir Emutei! 💝🌸
Ačiū🥰🌺
Saldapicki parašė:
Saldapicki, sveikinimai! 💕
Eina sau..kaip reiktų užspaust kelyje, kad vaiko nepamest..🤭😆 Bet iš kitos pusės vadinasi nebuvo nepakenčiamai skaudūs sąrėmiai? Nes gimdymas kaip ių fantastikos srities skamba, taip greit ir lengvai 🙂 Aš irgi taip norėčiau, tik aišku būčiau iškentus ir anksčiau jau vykus į ligoninę. Na, bet trečias vaikiukas, patirtis matomai daro savo 😀 Aukit sveikutės ir didutės 😊
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinimai🧸🤍
Saldapicki parašė:
Man ir taip paranoja, kad atvažiuosiu jau su 8cm, o čia jūs ir su visais 10 atvažiavot 😂
A.Sem parašė:
Saldapicki, sveikinimai! 💕
Eina sau..kaip reiktų užspaust kelyje, kad vaiko nepamest..🤭😆 Bet iš kitos pusės v…
Visa diena buvo tikrai pakenčiami,nors programėlė vis rodė vykti,galvoju dar ir išmiegosiu namie,bet nuo 20h vakaro kai prasidėjo kas 4-5min ir buvo noras užėjas tuštintis pati išsigandau ar spėsiu,tai kol laukiau brolio galvojau arba mirsiu iš skausmo arba pagimdysiu😅😅 kaip reiktu užspausti ir dar mašinoj kojas nezinau😅😅😅 bet tikrai gimdymas atrodo iš pasakos srities,nors pirmi du buvo ne pyragai 🤔🤣 ačiū,labai,jums linkiu kuo greitesnio ir lengvesnio susitikimo🤍
Erikaja parašė:
Man ir taip paranoja, kad atvažiuosiu jau su 8cm, o čia jūs ir su visais 10 atvažiavot 😂
Tikrina galvoju sakys kokie 4 max,nes abu kartus be skatinamuju niekas nesivere nors ir sarėmiai buvo,o cia sako pilnas atsivėrimas ,liko tik krašteliai, atsimenu kaip širdis iš laimės spurdėti pradėjo,suvokiau,kad jau greit🤗 turit tuomet vykti kai bus kas kokias 7-8min sarėmiai,kad nepataikyt taip kaip aš😅arba kai kartosis kas 10 min,tuomet tikrai spėsit🤗
Saldapicki parašė:
Ačiū🥰🌺
Trumpa istorija,namie nuo puse 8 ryto jauciau saremius kas 10 min,jie truko po min…
Sveikinimai! ❤️ Dar toks lengvas gimdymas 😊 pavydu🤭
Aš tai jau norėčiau, kad kuo greičiau viskas prasidėtų. Nes jau nebemiegu naktim, vis prisiminus tuos beprotiškus skausmus, jei ir dabar lygiai taip teks kentėt, man jau depresija puola. Ir jaučiu kaip paskutinėm dienom pulsas sukiles nuo to streso, net dusina. Visiškai neina atsipalaiduot ir negalvot🤯 jau rimtai mintis ikalt koki 50 g😄