Spangolele parašė:
Sveikutės, aš su tokiu klausimu, ar jūsų mažiukams gydytojos liepė duoti vitamino d? Kaži ar jis visiems privalomas🤔 draugė sako kad jis visiems būtinaas, o aš pirm…
Mums sake duoti nuo 2sav amziaus po 1l 2xdienoje. Su pirmagime, pvz, daviau nuo pat pirmos apziuros daktares ir gan daug lasiuku, nes paspaudinejusi kaukole pasake, kad butina didesne doze, nes per minksta kaukolyte. Nenorejau sutikti su tokia doze, padariau vitD tyrima del sventos ramybes, kad veliau nebutu pertekliaus (nes ji sunku pasalinti).
julijai parašė:
Labas vakaras,būsimos ir esamos mamytės, labai sveikinu sulaukus vaikeliu.❤️❤️Spalio 21 d taip pat tapau mama🐰 pirmas vaikelis,viskas nauja ir nežinoma..daug labai …
Klausykit savo vaikelio, jis jums pasakys ir kaip maitinti it kaip migdyti😊 pas ji rutinos dar nera, tad maitinimai - tada kada pats pasipraso, miego valandos taip pat😁 Maniskis buna miega diena kokias 2-3val,prabunda pavalgyti ir toliau 2-3val parpe😁 paskui prabunda ilgesniam laikui pabudrauti, kokiai 1-2val ir praktiskai oer tas val istisai ant papuliu kabo, tai viena tai kita, atrodo nepasisotina😅 Nakti seip nekelciau jo net, bet keliu pavalgyti, nes krutys ant tiek pritvinksta pieno, kad pabundu baloje🤦♀️
Rutameta parašė:
Na ligoninei sako,kad reikia žindyti kas 3val. Po 30min..
Mesutinku su ligonine, nes vaikai skirtingai ir valgo. Mano pirmagime pavalgydavo MAX 8min ir viskas. Suoer greitai traukdavo traukdavo ir luzdavo miegoti. O va bernuzelis jau ilgiau kabo ant kruties, kokia 10-15min. Paklibinu zanduka, pagurkliukuka, kai prisnusta, bet jei pasisotina pats paleidzia kruti ir tikrai 30min nereikia ju maitinti🤦♀️ Ir zadinti maitinti nereikia, jei vaikutis priaugineja normaliai, tai kam ji zadinti🤷♀️ jis tikrai pats prabis kai nores valgyti. O del pampio keitimo, is mano puses patarimas, tai toks. Vaikutis dazniausiai kakoja valgydamas (bent jau mano), kabo ant papulio ir krauna i pampi, tad pries maitinima nebekeiciu, nes neapsimoka sitaip vargti😅 Irgi buna, kad diena uzmiega tik prie kruties, tad tokiu atveju maitinu,kol pamatau, kad snausti pradeda, tada istraukiu kruti, nueinam susitvarkom pampi, apiprausiu ir keliaujaum vel pabaigti valgyti,obtada jau kai uzsnaudzia galiu drasiai padeti sausa i lovyte. O buna, kad ir miegant pakeiciu pampi ir nepribunda. Prasibidona bet vel uzmiega.
Rutablaz parašė:
Sveikos mamytes
parsivezem namo savo leliuka, atrodo valgo non stop kas valanda😅 bet dabar jau kelinta diena padaznejo atpylimai ( pienas, skaidrus, gal kazkiek p…
Maniskis pradeda zagseti, kai nepavyksta atsirugti normaliai. Tada jei neatruginate po valgio ir paguldote, jam nepavyksta atsirugti or pradeda zagseti🤔
Rutablaz parašė:
Na tuomet islaukt reikia🤞🏻 o koki atruginimo metoda naudojate? Gal kazkuris labiausiai pasiteisines?
Pavalgius pasidedu ant peties (vaikiukas stacias) ir patrinu nugaryte stipriau, iskart atsirugsta👍
bra123 parašė:
Ant peties. Bandžiau tą kaip komentare auksčiau, bet nelabai man pavyko
O man sis geriausias, kitaip net nebandau