Buziukas parašė:
Aha, man seimos gyd sake butinai gerti, nes pati maitinu dvynukus pilnai, jau baigia mane issunkti. Svoris labai nukrito man, liko vien kaulai🙈
Aš naudojau tokį
Buziukas parašė:
Aha, man seimos gyd sake butinai gerti, nes pati maitinu dvynukus pilnai, jau baigia mane issunkti. Svoris labai nukrito man, liko vien kaulai🙈
Aš naudojau tokį
Lioness parašė:
Tiesiog pvargsta jusu maziukai po visos dienos ispudziu ir vakare sunku jau nurimti❤️ stenkites vakare jau mazinti triuksmus, sviesas, gal pades kiek❤️
Ačiū 🥜🐿
Gal kam pravers. Buvau prieš savaitėlę pas kūdikių gydytoją ir paklausiau, kodėl būna šlapi delniukai ir pėdutės vaikučių. Sakė, kad anksčiau galvota, kad tai rodo vitamino D trūkumą, bet dabar paaiškėjo, kad lygiai taip pat tai gali būtu vitamino D perteklius! Žodžiu kai truputi nuslūgs tos ligonių eilės poliklinikoj vešiu mažylius priduoti kraujo, tirtis vit D. Galvoju kokius dar rodiklius būtų verta pasitikrinti jei jau ims mažyliams kraują? 🤔
LauraK parašė:
Mano irgi pradejo gerokai skysciau daryt... gydytoja sako, kad valgydami Mp vaikai neviduriuoja, bet as duodu gerų bakteriju, bet nelabai kas keicias..;) o i maista…
Aš pieno produktų atsisakius jau kuri laika. Valgau iprastai, nieko naujo nepradėjau. Labai įdomu nuo ko čia taip gali but
Sveikos mamytes, turiu klausima apie jusu pacius geriamus vitaminus- ka vartojate po gimdymo? Ypac, kurios maitinate krutimi. Plaukai slenka kuokstais ( turbut daznas atvejis po gimdymo) bet gal galima tai pakontroliuoti vitaminais? Ir siaip ar geriate kokius papildus po gimdymo?
Rutablaz parašė:
Sveikos mamytes, turiu klausima apie jusu pacius geriamus vitaminus- ka vartojate po gimdymo? Ypac, kurios maitinate krutimi. Plaukai slenka kuokstais ( turbut dazn…
Zuvu taukus, vit D ir vit C.
Rutablaz parašė:
Sveikos mamytes, turiu klausima apie jusu pacius geriamus vitaminus- ka vartojate po gimdymo? Ypac, kurios maitinate krutimi. Plaukai slenka kuokstais ( turbut dazn…
Pirmus tris mėnesius, tai gėriau, tai ko trūko nėštumo metu, o dabar, viskam atsistačius, geriu vit. C, D ir žuvų taukus
Rutablaz parašė:
Man taip pat krenta kuokštais plaukai tai nusipirkau pregnacare maitinancioms vitaminus. Ziuresiu ar kažkiek padeda ar ne
Sveikos mamos. Man įdomu ar jau gaunate išmoka vaikų priežiūros? Jei taip, kelintą dieną daugumai? Nes aš dar ne.. bet vat su pirmu nėštumu buvo taip kad darbdavio buhalterė stabdė.. nepateikė.laiku formos užpildytos. Skambinejau.. priminti. Tai kad nebūtų vėl tas pats.. ;/ ar dar niekas negavo?
Katakitoka parašė:
Sveikos mamos. Man įdomu ar jau gaunate išmoka vaikų priežiūros? Jei taip, kelintą dieną daugumai? Nes aš dar ne.. bet vat su pirmu nėštumu buvo taip kad darbdavio …
Mums lygiai trys mėnesiai, dar negavau, gausiu vasario 10 diena. Bet aš esu iš Sodros gavus paskaičiavimus, žinau kada ir kiek gausiu. Ar jūs iš Sodros kažka gavote? Ar jiems prašyma parašėte? Jei prašyma esate parašius pasiskambinkit jiems, aš kartą skambinau, tada pasakė, kad darbdavys reikuamos formos nepateikęs. Tada kreipiausi i darbdavi ir viskas greitai susitvarkė.
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai