likaliena parašė:
O ta vandenų kirpimo procedūra labai skausminga? Nes esu pirmakartė tai įdomu sužinoti🤭
Ten praduria vandens maišą. Visiškai jokio skausmo, tik šiluma paskui keista, kai bėga vandenukai pro kojas.
likaliena parašė:
O ta vandenų kirpimo procedūra labai skausminga? Nes esu pirmakartė tai įdomu sužinoti🤭
Ten praduria vandens maišą. Visiškai jokio skausmo, tik šiluma paskui keista, kai bėga vandenukai pro kojas.
Simonly parašė:
O Jusu beibis vis dar nepasiduoda, nenori lysti ten kur salta 😄 as UK esu. Labai stebiuosi, kad viskas kosminiu greiciu praejo, tik reikejo dar karta "ten patikrint…
Džiugu kad Jums taip greitai viskas 👏👏👏
Aš kovo 3 važiuoju į klinikas pas gine apžiūrai, liepė su daiktais atvažiuoti. Tikiuosi guldys ir skatins 🙏
Silvijax parašė:
Vasarinuku mamos, kiek jusu leliukai ismiega nakti? Mes keliames kas 2 val...🤦🏽♀️
Įvairiai.. būna 1,5h jeigu neramiai miega ir pučia pilvuką, bet būna ir 3,5h, kai išsikankinęs ir daug privalgęs užmiega😁
Silvijax parašė:
Vasarinuku mamos, kiek jusu leliukai ismiega nakti? Mes keliames kas 2 val...🤦🏽♀️
Retai kada išmiega ilgiau nei 2 val. naktį, bet pavalgo ir vėl miega. Dabar dar pilvuką pučia mažyliui 🙈
Sveikos mamytes 🥰 turiu keleta klausimeliu kurie neramina.. Gal duosit patarimu 🌟 Mums menesiukas ir trys dienos šiandien.
1. Maudynes - visada išsausėja oda po maudymosi, nieko nenaudojam tik vandenuka. Ar jūs naudojat kanors koki aliejuka ar kažka, kad taip nesausėtu? Akušerės uk klausiau tai sako normalu ir nieko daryti ar kanors naudoti nereikia.. 😏🤷♀️
2. Veiduko bėrimas - Manau peristengem su šiluma, bet nesu tikra. Maitinu pati, galvojau gal nuo maisto suvalgyto mano beria, bet drauge įtikino, kad maistas neturi įtakos ir tai yra mitas, informacijos vis daugėja apie tai internete. Bet vistiek dvejoju 🙈 O galbūt irgi tik harmoniniai? Nepraeina jau apie pora savaičiu. Ir būna, kad diena spuogiuku daug ir ryškus, o vakare lyg jau vos matomi.. Prisegu foto.
3. Atpylinėjimas - Iš pradžių atpildavo kartais ir nedaug, bet būna kartais, kad atpila tokia varškyte. O dabar paskutines 2-3d jau dažnai atpila vos ne po kiekvieno maitinimo ir būna didelis fontanas kas neramina.. Pavalgius panešioju, atsirūgsta kartais net du kartus, bet kai vel paguldau vel atpila, ir būna, kad net po valandos atpila vėl. 😨 Taip pat šiandien trečia diena kai nekakoja, bet sysiuku surenkam tikrai nemažai. Labai neramina visi šie dalykai :((
Simo. parašė:
Sveikos mamytes 🥰 turiu keleta klausimeliu kurie neramina.. Gal duosit patarimu 🌟 Mums menesiukas ir trys dienos šiandien.
Gal labai šiltu vandenuku prausiat? Arba namuose labai sausa? Kūdikiams optimali drėgmė turi būt 50-60%. Jiems tada lengviau kvėpuoti ir odos drėgmės balansas geras. Jeigu oras per sausas - pradeda sausėti odelė
bet jeigu matot, kad tikrai sausėja stipriai - juk pilna kosmetikos naujagimiams. Kuo neautralesnę, be jokių parfumų, stiprių kvapų ir pan, galit drąsiai naudot. Arba kuo natūralesnį aliejinį prausiklį. Aš LT su savo pirmagime, kuri turi atopinį dermatitą nuo pradžių naudojom Bioderma aliejinį prausiklį ir pienelį Atoderm Intensive Baume. Gal jums tik prausiklio užtektų 👍
Pedute1 parašė:
O yra tokiu,kuriu naujagimiai kriuksi. Toks vaizdas kad atsikoset noretu ar charchalu butu,kelis kart pakosejo. Bet nei temperaturos nera,gydytoja plauciu klause ir…
Kriuksim. Gydytoja sian sake, kad kudikiams tai budinga
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai