Silverpower parašė:
Prisiduodu: 2022.08.22 2:36 min gimė mano milžinas 60cm ūgio ir 4,6 kg svorio 🤯🤯🤯
Sveikinimai! Didelį vyrą užauginot! ;)🌷
Silverpower parašė:
Prisiduodu: 2022.08.22 2:36 min gimė mano milžinas 60cm ūgio ir 4,6 kg svorio 🤯🤯🤯
Sveikinimai! Didelį vyrą užauginot! ;)🌷
Lialia20 parašė:
Sveikos! Klausimėlis pagimdžiusioms 🙈 Kas jau užregistravote pas gydytoją, kaip su vizitais? Bevyksta į namus apžiūrėti ir pan.? Mus užrašė vizitui, kuomet patys vy…
man mano daktare sake, kad kai gims tai uzregistruok atvykimui i klinika nes i namus jau nekeliauja daktarai
Sjuuu parašė:
Sveikos, prisiduodam ir messianakt 01:26 gime musu mergyte, 2940 kg, 51 cm
![]()
Sveikinimai🥳💐
Barbyte parašė:
Sveikos mamytės!
Jei žindot savo pienu, mažai šansų kad užsikrės. Maniškės kol žindžiau sirgo minimaliai, kokia tridiene ar slogyte lengva, kai nereikėjo nei medikų nei vaistų. Svarbiausia pačiai mamytei būti ramiai😊
Juste56 parašė:
man mano daktare sake, kad kai gims tai uzregistruok atvykimui i klinika nes i namus jau nekeliauja daktarai![]()
Sveiki,
o cia visur jau nevaziuoja? Nes man tai dave pasirasyt ginekologe popiergali,kad as sutinku jog ten per kelias dienas po lelio registracijos pas mus namo atvaziuos gydytoja..? Cia Antakalny taip...
Lakme parašė:
Sveiki,
o cia visur jau nevaziuoja? Nes man tai dave pasirasyt ginekologe popiergali,kad a…
del visu visu pasakyt negaliu, bet seskines inmedicoj tikrai jie nevaziuoja ir seskines pol ne visi tikrai vaziuoja i namus, bent jau taip man sake registraturoj. reiktu jums dometis pas gydytoja pas kuri registruosit
Lakme parašė:
Sveiki,
o cia visur jau nevaziuoja? Nes man tai dave pasirasyt ginekologe popiergali,kad a…
Karoliniškių poliklinika irgi sakė, kad daktarai i namus nebevažiuoja, iš tikrųjų baisu tokius mažiukus i poliklinika vežti.. 🙁
Lakme parašė:
Sveiki,
Mes prisirase Antejoje ir daktare atvaziavo i namus.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai