ieva6891 parašė:
Mano kelia ir jau, sakyčiau nuo 3 mėn. taip gana tvirtai laikosi. Kai pakeliu ją už rankyčių, ji bais sėstis nori, tai ir galvą kelia. Bet, pvz., dar nesivarto.…
Ir pas mus lygiai tas pats
ieva6891 parašė:
Mano kelia ir jau, sakyčiau nuo 3 mėn. taip gana tvirtai laikosi. Kai pakeliu ją už rankyčių, ji bais sėstis nori, tai ir galvą kelia. Bet, pvz., dar nesivarto.…
Ir pas mus lygiai tas pats
brituke parašė:
Bandžiau šiandien naują taktiką, 2 valandas, kad nemiegotų prieš nakties miegą, tai mažiukas ant žaidimų kilimėlio katik užmigo 😂
Maniškis tai jau rėktų kad jį paimčiau
o prieš miega ir 3 val budrauja :/ toks sunkiai 'nulaužiamas'
Šiaurėsbanga parašė:
Maniškis tai jau rėktų kad jį paimčiauo prieš miega ir 3 val budrauja :/ toks sunkiai 'nulaužiamas'
2 valandos prieš nakties miegą yra kaip niekur nieko 😅 tiksliau gal ir per daug, bet tuomet bus uraganas namuose, nesibaigiantis zyzimas, verkimas, bet tik ne užmigimas 🫠🫠🫠
brituke parašė:
Bandžiau šiandien naują taktiką, 2 valandas, kad nemiegotų prieš nakties miegą, tai mažiukas ant žaidimų kilimėlio katik užmigo 😂
Nu geras. 😁 Pas mane 2val jau ir tarp dienos miegų išbūna kartais. 🫢 O prieš naktinį miegą 2,5-3h ir tai pats nenulūžta. 😅 Nenulaužiamas irgi.
Ciri36 parašė:
Nu geras. 😁 Pas mane 2val jau ir tarp dienos miegų išbūna kartais. 🫢 O prieš naktinį miegą 2,5-3h ir tai pats nenulūžta. 😅 Nenulaužiamas irgi.
Pas mus budravimas po 3-4h dienos metu, nešiok, liuliuok, dainuok, glostyk, nu niekaip neuzmigdau diena dazniau 🫣 o būna, kad išgirsta aaapūpa, tai žviegia, atrodo supranta, kad noriu užmigdyti😀
Neona parašė:
Pas mus budravimas po 3-4h dienos metu, nešiok, liuliuok, dainuok, glostyk, nu niekaip neuzmigdau diena dazniau 🫣 o būna, kad išgirsta aaapūpa, tai žviegia, atrodo …
O vau, dar didesnių rekordininų yra. 😅 Tuoj būdraus kaip suaugę. Aha, iš mano niūniavimo irgi kartais juokias, kai migdau. 😆
As tai pradedu bet kokia lia lia lia dainuot. Nesvarbu kaip, kokiu ritmu, tiesiog lia lia lia lia ir 2-3min vaikas luzta.
Vakar tiek pavargus kad kai luzo pries 7, atsikele puse 9 pavalge ir vel luzo nakties miegui. Prabudo 2 pavalge. O 6 jau zadinau vaziuot pas auklyte.
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai