Olimpika parašė:
Noriu ir aš pasidžiaugti, gimus dukrytei 2024/11/04, 22:17 val. Svoris :4200g, ūgis: 57cm . Dičkė![]()
Gimdžiau Santariškėse, jeigu kam kils kokių klausi…
Sveikinimai aukit didutes 🤗
Olimpika parašė:
Noriu ir aš pasidžiaugti, gimus dukrytei 2024/11/04, 22:17 val. Svoris :4200g, ūgis: 57cm . Dičkė![]()
Gimdžiau Santariškėse, jeigu kam kils kokių klausi…
Sveikinimai aukit didutes 🤗
Alisa87 parašė:
Is patirties sakau geriau skaudziau bet greičiau. Nes pirmagimį gimdžiau labai ilgai bet gal ne taip skausmingai, bet tiesiog buvau labai isvarginta ir nebeturėjau …
O kiek tas "ilgai" buvo pirma kart?
As pamenu man irgi buvo sunku isstumt (nes tikejausi pradzioj, kad tas stumimas ner sunku 🙈), ir jau sake vaiko tonusai mazeja. Bet dabar dar galvoju, kad man liepe stumt populiariaja poza gulint ant nugaros, ir tai nera pati geriausia poza, tad galbut ir vaiko tonusus itakojo...
Ocean Ni parašė:
Didziuliai sveikinimai 🥳🥳🥳♥️
Kokia laime 🤩
Antakalnyje
KotrynaRenata parašė:
Sveikinimai 🩷 kokiu vardu pavadinot?![]()
Naudoja, šiaip ir į veną vaistus suleidžia, gavau dvi dozes fentanilio, max tris gali duoti, vieną kai kaklelis 5 cm buvo, o kitą jau įsivažiavus stangoms. Taip pat vietiškai nuskausmina lidokaino purškalu ir suleidžia į aplinkinius audinius. O po gimdymo duoda diklofenako žvakutę, kai jau išsimiegi.
snapiena parašė:
O kiek tas "ilgai" buvo pirma kart?
As pamenu man irgi buvo sunku isstumt (nes tikejausi pradzioj, kad tas stumimas ne…
man saremiai prasidejo dvi - trys dienos iki gimdymo bet jie buvo labai skausmingi bet nereguliarus, tai praktiškai buvau tas paras be miego, o kai nubėgo vandenys tai per 11h pagimdžiau, bet su 4-5cm prasiverusiu kakleliu vaikščiojau dvi dienas 🙄
Kamilee parašė:
Sveikos. Kas kiek laiko dienos metu keliat savo 2 savaičių mažylius valgyti? 🤗
Kas 2-3 val, bet siaip pati keliasi jau dienos metu visada, žadinti nereik. O nakti tai keliu pati kas 3-4h nes galetu tai miegotu gan ilgai nevalgius
Alisa87 parašė:
man saremiai prasidejo dvi - trys dienos iki gimdymo bet jie buvo labai skausmingi bet nereguliarus, tai praktiškai buvau tas paras be miego, o kai nubėgo vandenys …
Nu man irgi nuo trečiadienio nakties saremiai prasidėjo,bet nereguliarūs,šiandien buvau apžiūroj,bet irgi nuo ryto saremiuoja,bet kaklelis vos vos prasivėręs🫠 tai sakė pirmad duos skatinančių tablečių pagert,jei iki to laiko nieko. 🫣 nusimato čia man ilgos dienos saremių,ir šiaip skaudūs tikrai jie
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai