monamour parašė:
jau taip norisi greiciau😩 Ketvirtadieni tikrino kakleli, 2cm atsidare, labai tepliojo po to, dar vakar toks kaip kresuliukas pasirode, pilva maudzia bet daugiau NIE…
Siunčiu 💕 nes jaučiuosi taip pat...
monamour parašė:
jau taip norisi greiciau😩 Ketvirtadieni tikrino kakleli, 2cm atsidare, labai tepliojo po to, dar vakar toks kaip kresuliukas pasirode, pilva maudzia bet daugiau NIE…
Siunčiu 💕 nes jaučiuosi taip pat...
monamour parašė:
Džiaugiuos, kad jums atsidaręs nors kiek... 😫 man išvis neatsidaręs, ir niekas nesišalina 😫 Ar neteks į gruodinukų grupę keliaut 🫣
Sveikos merginos! gal yra kas turi termina 13d? man iki siol niekas nevyksta, ir neskatina... nesuprantu kodel taip uzsitese viskas, jauciuosi labai pavargus nuo nestumo ir atrodo visa tai niekada nepasibaigs... 😭😭😭
Pirmadieni liepe ateiti vel pasitikrinti, apie skatinima nieko neuzsimine net…
austesr parašė:
Visai jokio, visose palatose? Tai kaip praustis ?![]()
Viskas jau sutvarkyta 👌🙃 galite važiuot drąsiai. Buvo ir man panika, kaip čia db be vandens teks suktis 🤣 nebuvo jokio vandens 🫣
Quaesitoria parašė:
Dienos-nakties ciklus vaikas pradeda skirti tik nuo 2-3 mėnesių amžiaus, kartais vėliau.
Taip, buvo atliktas epidūras. Ačiū Jums labai. ❤️
KotrynaRenata parašė:
Jinai viska gerai daro, teisingai apzioja. Bet tas jausmas kai jau gerai paciumpa kruti, as net dantis sukandu 😭😭 visas krutu jautrumas... man tos mamos kurios mait…
Tie skausmai būna tik pirmomis dienomis/savaitėmis iki kol susigydai žaizdeles. O kai sugyja, tada tikrai nebebus to jausmo, kad pačiupus kojų pirštai raitosi 😂 tada tai bus jūsų abiejų ypatingas laikas ir kuriamas ryšys..
Tikrai visi nemalonūs pojūčiai praeis, multimam kompresai ir oro vonios daro stebuklus.
monamour parašė:
Vakar nakti 3val saremius turejau jau maniau prasidesa viskas...deja...Rimo ir nurimo...sian po shopingus pasidaviau gal kas pajudes daugiau...3ieni tik pas midwife tai prasysiu kad atskirtu tas membranas...kad ir kaip ten skaudes...nes jau jegu nebera buti nesciai...turbut busiu nescia amzinai....😭😭😭🤣
Mamytes pasakykit ar kam taip buve. Pamaitinau savo mazyti uzmigo ir po pusantros val taip uzspringo savo seilem, nors atrode tokios balzganos, paverciau ant pilvuko viskas gerai, vel uzsnudo ir vel springo lyg ir atrodo seiles, bet ju spalva tokia balzgana. Yra kuriai taip buve? Labai bijau kad dabar nakti vel nebutu... Pries valgi daviau infacol lasiuku, bet juos naudojam nuolat, o gali butu nuo kazkokio mano suvalgyto maisto pieneliui kazkas negerai? 🙄
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai