Kamilee parašė:
Mamytes pasakykit ar kam taip buve. Pamaitinau savo mazyti uzmigo ir po pusantros val taip uzspringo savo seilem, nors atrode tokios balzganos, paverciau ant pilvuk…
Gal atrugint reikia?
Kamilee parašė:
Mamytes pasakykit ar kam taip buve. Pamaitinau savo mazyti uzmigo ir po pusantros val taip uzspringo savo seilem, nors atrode tokios balzganos, paverciau ant pilvuk…
Gal atrugint reikia?
KotrynaRenata parašė:
Jinai viska gerai daro, teisingai apzioja. Bet tas jausmas kai jau gerai paciumpa kruti, as net dantis sukandu 😭😭 visas krutu jautrumas... man tos mamos kurios mait…
O jetus kaip as jus suprantu. Tik man tas jausmas ir toliau tesiasi... Paimant stipriausia, bet ir po to isikandus sau i pirsta bandau kentet.
Labai faina akusere sia pamaina, ateina padet. Tai sako, kad gerai paima, stipriai zinda, ir speneliai pas mane ok, bet jie labai jautrus nuo hormonu. Ir pienas dar tik uzsikurineja. Tai bet kokiu atveju reiks primaitint. Ir su pientraukiu stimuliuot. Kas 2-3 calandas tiesiog neisjesciau 🥺. Bet bandysiu kiek galiu, nors po viena- du maitinimus praleidziant ir maitinant misinuku.
Tikiuos susinormalizuos po truputi. Negalvojau, kad gali taip skaudeti 😬
Ocean Ni parašė:
O jetus kaip as jus suprantu. Tik man tas jausmas ir toliau tesiasi... Paimant stipriausia, bet ir po to isikandus sau i pirsta bandau kentet.
Panasiai ir mes gyvenam..
siandien jau isleido namo, visas 3 dienas ligoninej kabojo ant krutu ir uzkurinejo piena. Siandien pienas pradejo gamintis tokiu kiekiu kad plesia tempia krutis... ji tiek nesuvalgo. Tai zdz gaunasi kad skauda maitinti, ir skauda pilnas krutis nemaitinti
KotrynaRenata parašė:
Panasiai ir mes gyvenam..
siandien jau isleido namo, visas 3 dienas ligoninej kabojo ant krutu ir uzkurinejo…
Praeis🙂 duokit laiko, reguliuojasi ir adaptuojasi viskas🙂 nebedaug liko, paskui nei skaudės nei problemų bus ❤️ laikykitės🎈 jei labai "šauna" srovė tai prieš paduodama truputį su rankom atlaisvinkite🙂 spenelius tekit ir dėkit kompresiukus 👌
Ocean Ni parašė:
Tai gal išbandykite antspenius 🙂
Apie ligoninę kas klausėte, tai mažas pakelis pampersų 24 vnt 3 dienoms yra tik tik. Sakyčiau reiktų skaičiuoti 10 vnt dienai..
Vienkartiniai rankšluosčiai - gėris!
Turėjau tik 3 šiltesnius (frotinius) šliaužtinukus, tai pasiimčiau dar du 🙂
Adijaliuką reikėjo turėti savo. Nes valdiškas buvo vystimo stalui naudojamas. Vaikas jam susuktas visas dienas.
Uzkandis tašėje kai atvežė į palatą po visko - buvo labai labai gerai 😃
Pukasi parašė:
Jauciuosi ir as, kad neštumas nesibaiks😝 visai jokių ženklų nors liko 2 dienos, kiek laiko galima pernešiot? Kažka minėjo daktare 7-10d bet neužfiksavau nes tikejau…
Man sian terminas. Nakti kaip kudykis miegojau nors paskutines dvi naktis kankino saremiai. Jokios veiklos nenusimato bent jau kolkas. Man sake leis pernesioti ne daugiau kaip 12d. Bet tikiuos 3ieni kai pakrapstys tai uzsikurs viskas nes kolkas jokie naminiai skatinimai nepadeda 😅
Ocean Ni parašė:
Keista, kad liepia primaitint mišiniu, per pirmas tris paras yra svarbus priešpienis ir nepamest daugiau kaip 10proc savo svorio, mišinys verčia vaika miegoti ir to pasekoj neužkuriamas pienukas
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai