Magdalen3 parašė:
Sveikos merginos, ar gali būti, kad gleivių kamštis šalinasi?
Taip taip, kamstis cia.
Magdalen3 parašė:
Taip taip, kamstis cia.
Magdalen3 parašė:
Taip taip, kamstis cia.
DaGie parašė:
Neišsigaskite tik jei rasite ir daugiau darmano viskas kelias dienas truko ir radau bent du kartu gera šaukštą visko, o kitais truputi mažiau
Kažkaip neramu pasidarė, nes jau suprantu, kad viskas labai arti ir nežinau ko tikėtis 😄
Magdalen3 parašė:
Kažkaip neramu pasidarė, nes jau suprantu, kad viskas labai arti ir nežinau ko tikėtis 😄
Man kai kamštis pasišalino praėjo 6 dienos iki vaiko ant rankų 🥰 bet prieš tai buvo atliktas ir membranų atskyrimas. Bet kiek esu skaičiusi, kad kamsčio pasišalinimas nebūtinai reiškia, kad jau šalia 🙈
DaGie parašė:
Man kai kamštis pasišalino praėjo 6 dienos iki vaiko ant rankų 🥰 bet prieš tai buvo atliktas ir membranų atskyrimas. Bet kiek esu skaičiusi, kad kamsčio pasišalinim…
O kiek laiko Jums praejo nuo membranu atskyrimo iki gimdymo? Man dare pirmadieni, kamstis ( lyg.. na as bent jau taip galvoju,tokios gleives) salinosi pora dienu po, bet taip ir niekas neprasideda 😩 As jau panikuoju,kad taip veikla savaime ir neprasides ir reiks skatint
Arbuziuuukaas parašė:
O kiek laiko Jums praejo nuo membranu atskyrimo iki gimdymo? Man dare pirmadieni, kamstis ( lyg.. na as bent jau taip galvoju,tokios gleives) salinosi pora dienu po…
Membranų atskyrimas atliktas buvo prieš savaitę
Arbuziuuukaas parašė:
O kiek laiko Jums praejo nuo membranu atskyrimo iki gimdymo? Man dare pirmadieni, kamstis ( lyg.. na as bent jau taip galvoju,tokios gleives) salinosi pora dienu po…
O kas jums dabar pagal gydytojus numatyta? Man membranu atskyrimas antradieni ir jei neprasides iki kazkada ten, tada i Santaras tiesiai rimtesniam skatinimui.
saulz parašė:
O kas jums dabar pagal gydytojus numatyta? Man membranu atskyrimas antradieni ir jei neprasides iki kazkada ten, tada i Santaras tiesiai rimtesniam skatinimui.
As uzsieny,tai kiekvienoj saly vis skirtingai. Man padare membranu atidalinima pirmadieni, terminas gimdyt buvo po 4 dienu ( vakar) , jeigu nepagimdysiu, vel pasirikrint ateinanti antradieni, vel kakleli judintu ir tada jeigu nepagimdau,skatintu dar tik po savaites 😩 zodziu,cia kur esu,nesiot leidzia dvi savaites dar po numatytos gimdymo datos
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai