saulz parašė:
Pagal tevu darzelio normas tai labai gerai. Yra straipsnis hch normos. 5toj savaitei nuo 19.
Bet kai pamačiau, kad sito pokalbio 1psl, 4+3 jau hcg 5000 😳
saulz parašė:
Pagal tevu darzelio normas tai labai gerai. Yra straipsnis hch normos. 5toj savaitei nuo 19.
Lauritaa parašė:
Gal dvynuku laukiasi, anksciau pastojo ir pan...
saulz parašė:
Gal dvynuku laukiasi, anksciau pastojo ir pan...
Nu jo teisingai... 🤔
Ačiū, nuraminote. 🌷
Lauritaa parašė:
Nu jo teisingai... 🤔
Ačiū, nuraminote. 🌷
Ne, dvynukų lyg ir nesilaukiu, pūslelė viena po vizito. Visada atkreipkit dėmesį į matavimo vienetus, skirtingos laboratijos juos turi kitus, kaip ir normas.
white parašė:
Ne, dvynukų lyg ir nesilaukiu, pūslelė viena po vizito. Visada atkreipkit dėmesį į matavimo vienetus, skirtingos laboratijos juos turi kitus, kaip ir normas.
Na mūsų sutampa rodikliai. 😳
As sakau su tais tyrimais, jei ne aukstybese, tada daugiau nerimo dar inesa
Nors kai jus pasaket, kad darysites, galvoju reikia ir man, nes vizitas tik kita penktad. Bet patingejau...
Bet kokiu atveju jusu telpa i normas ir viskas gerai. Ramybes ir kaip imanoma ramesnio laukimo vizito!
saulz parašė:
As sakau su tais tyrimais, jei ne aukstybese, tada daugiau nerimo dar inesaNors kai jus pasaket, kad darysites, galvoju reikia ir man, nes vizitas tik kita penk…
Nu va aš irgi dvejojau... 😂 nauja klaustuką tik išsikėliau. Šeip kai pagalvoji juk vistiek nieko nepakeisi, bet va nori žinoti ir viskas. 😂
Reikia mažiau skaityti kažkaip. Visoms ramybės ir gero savaitgalio. 🌷
Lauritaa parašė:
Ar čia labai blogai??? 😳
Tikrai normalus jusu rezultatas, atsipalaiduokit ir dziaukites 🫶
Lauritaa parašė:
Jūs juokaujat pas mane 4sav lygiai buvo 124hcg ir sakė gydytoja gerai, ir net nepergyvenu
Sveikos, nedrąsiai, bet jungiuosi prie jūsų
pas gydytoją buvau ketvirtadienį, viskas vietoje, kitas vizitas 16, turėtų širdutė girdėtis. Dariausi Prg, nes turėjau nesėkmę, bet šį kartą aukštas labai. Baidarėm irgi turėjau plaukti šiandien, bet atšaukiau, nes su gydytoja pasitarėm kd kelti baidarės nereikėtų🤦♀️😉
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai