Smiley parašė:
Labas visoms! Tyliai tupiu, nes žiemą turėjau persileidimą dėl infekcijos 16 savaitę... kažkoks nerimas, o pas ginekologę vieta tik rugpjūčio 31manau ir …
Kokia infekcija buvo, jei ne paslaptis?
Smiley parašė:
Labas visoms! Tyliai tupiu, nes žiemą turėjau persileidimą dėl infekcijos 16 savaitę... kažkoks nerimas, o pas ginekologę vieta tik rugpjūčio 31manau ir …
Eiva2 parašė:
Pas ka lankotes?
Valdareza Balčiūnienė
Happy parašė:
Bent jau affidejoj šiauliuose konsultacija 75€ plius 50€ echo, nežinau kur gaunat viską už 70€ 😂
Tai affidejoje ir šeip pas bet koki daktarą kainos labai dideles.. nesilankau ten,o jei reikia privačiai tai senojo bokšto klinikoj apsilankau, ten ir kainos adekvacios..
Peteliškė parašė:
Tiksliai nepamenu. Man regis galutiniame variante nėra įvardinta, mes netiria
roxy77726 parašė:
Sveiki, aš šiandien po apžiūros. Mums 5sav 5d 😇 gimdymo data apie balandžio 14. po 2 savaičių reikia pakartotinai apžiūrai patikrinti širdute🥰 jaučiosi 2 diena gera…
O kaip fainiai skiriamės tik dviem dienom mes 😊as tai galiu tanka suvalgyti bet tuo pačiu daug kas smirda ir kelia sleikstuli bet akys vis nori 🙈🙈🙈
Magdalena13 parašė:
Merginos, o gal žinote, iki kokio termino atlieka vaginalini exhoskopą? Nuo kurios sav jau "per pilvą"?
Nuo 12 sav. žiūrėjo mane genetike jau per pilvą
Magdalena13 parašė:
Merginos, o gal žinote, iki kokio termino atlieka vaginalini exhoskopą? Nuo kurios sav jau "per pilvą"?
Man nei su vienu nėštumu (dabar trečias) vaginaliniu nei kart nežiūrėjo, visada tik per pilvą. Ir pirmus vizitus ir vėliau 🤔
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai