Gretakuz parašė:
Sveikos, dabar vairavau gal 4 km ir jauciu kaip mirguliuoja akyse, islipau tai net sumete i sonus...
Atsigeriau kolos kokiai 15 min praejo, dabar vel uzejo mirguliuot akyse, gal kuriai taip buve?
Gretakuz parašė:
Sveikos, dabar vairavau gal 4 km ir jauciu kaip mirguliuoja akyse, islipau tai net sumete i sonus...
Atsigeriau kolos kokiai 15 min praejo, dabar vel uzejo mirguliuot akyse, gal kuriai taip buve?
Vyras man buvo isakes, kad dar nesakysim apie nestuma, na as sutikau, bet bunam mes labai daznai pas mano tevus, sesuo dar grizo is uzsienio, uzsake kubila, aisku as visko atsisakineju, siule ir mixo, sakau nenoriu, tenka vis issisukines ir dar persalus siulo vaistu, sakau jau isgerus esu, tai vakar sedim ir sesuo nuo mano tiek issisukinejimu issiaiskino, kad laukiuosi, tiek ikyriai klausinejo, o as nemoku meluot jei ypas teisingo klausimo kas uzklausia iskart imu zvengt😅 paskui jau vyras ir neisikentes sako tai sakyk. Pasakiau, bet paskui apsiverkiau, nes galvojau kad man jau sakes nuo vyro, pyks ziauriai ir dar pati nenorejau sakyt, ypac taip pranest, bet bent kitiems dar nesakysim😁
-ViLtiS- parašė:
O gal galit pasidalinti kokie tie tepaliukai?
Žinokit tiksliai nepasakysiu bet nuėjus y vaistine ir paklausus tikrai parodys nes saki sias dvi rusis perka nesciosios dažnai
Gretakuz parašė:
Pasimatuotit spaudima. Jei neturite migrenos. Pas mane ji yra tai lygiai taip pat buna bet buna ir del spaudimo todėl būtinai būtent tuo momentu kai taip užeina pasimatuokit spaudima ir pasakykit ginekologei sava
Mums ir turbut savaitgali reikes vyro seimynai pasisakyti. Nes skrendam kartu atostogu savaitei. Tai tikrai nenuslepsiu savo pilvuzo jau su maudymke 😂
O dar ana diena su dukra duse maudemes ir vyras sako, tu dar bandysi sita pilva kita savaite nuslepti? 😳🤭 nu aciu 😂😂
Aisku as nelabai sportavau po pirmo nestumo, tai greitai tas pilvas ir matytis pradejo.
DandelonFuzz parašė:
Mums ir turbut savaitgali reikes vyro seimynai pasisakyti. Nes skrendam kartu atostogu savaitei. Tai tikrai nenuslepsiu savo pilvuzo jau su maudymke 😂
Na nieko gausite pasakyti tada😀 pas Manes irgi jau labai matosi pilvukas nors pati esu smulki😀 tai dabar laukiu kitos savaites vizito nors ir su baime vis laukiu bet tikiuos kad viskas gerai🙂
Gretakuz parašė:
Vyras man buvo isakes, kad dar nesakysim apie nestuma, na as sutikau, bet bunam mes labai daznai pas mano tevus, sesuo dar grizo is uzsienio, uzsake kubila, aisku a…
Jeigu visas nestumas viskas jums gerai o kodel nepasidziaugti su kitais sia naujiena🙂 as pati labai ilgai slepiau žinojau tik as,vyras ir sunus 7metu. Tėvai sužinojo kai buvo virs 8+sav nes nejo pilvo slepti jaų,bet nesakėm jiems ne todėl kad nenorėjome,bet mes jau turėjo skausmingu patirciu, todėl taip ir slepiame viska nuo visu🫣 Žinokit ir as išsisukinėju nuo kitu kaip tik eina,bet kadangi pilvas dabar dar didesnis tai vis sunkiau jau ir tėvai sako nebenuslepsi nuo visų,nes akivaizdžiai matos nors ir nešioju laisvas sukneles siuo metu🫢
Sandra T. parašė:
Jeigu visas nestumas viskas jums gerai o kodel nepasidziaugti su kitais sia naujiena🙂 as pati labai ilgai slepiau žinojau tik as,vyras ir sunus 7metu. Tėvai sužinoj…
Man dar tik 6 savaites, pas daktate tik 27d, sakiau bent po daktares bus galima pasakyt😁
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai