julija05 parašė:
Nes 18 men VPA, 2 is ju perleidziami tėvui, tai lieka 16 men. Tai ir gaunasi 1 metai ir 4 men kleckui![]()
Bet nemokamus mėnesius juk galit būt. Kitam vaikučiui VPA skaičiuos pagal Jūsų buvusį atlyginimą
julija05 parašė:
Nes 18 men VPA, 2 is ju perleidziami tėvui, tai lieka 16 men. Tai ir gaunasi 1 metai ir 4 men kleckui![]()
Bet nemokamus mėnesius juk galit būt. Kitam vaikučiui VPA skaičiuos pagal Jūsų buvusį atlyginimą
Kaip tik pagalvojau, kad pasiimsiu atostogų, kiek sukaupus, tada bandysiu prasitęsti iki 24 men, kad išeiti su tuo pačiu atlyginimu. Tik nežinau, ar taip įmanoma.
Saulėlydis parašė:
julija05 parašė:
Kaip tik pagalvojau, kad pasiimsiu atostogų, kiek sukaupus, tada bandysiu prasitęsti iki 24 men, kad išeiti su tuo pačiu atlyginimu. Tik nežinau, ar taip įmanoma. :…
Aišku,kad įmanoma
Sveikos, nuraminkit mane ir pasakykit kad ir jums taip buvo, dabar 4sav4d jokių simptomų nejaučiu, baisu😬😬, kaip jums buvo? Kai pirma karta buvau pastojus krūtinė degė ir lydėjo nuolatinis pykinimas, tik gaila nepamenu kada žinau kad pačioje pradžioje buvo, bet tiksliai nepamenu kada😏
Nuo 6 sav atsiranda tie stiprus pojūčiai 😍 bet visiems individualiai ;)
Angels22 parašė:
Sveikos, nuraminkit mane ir pasakykit kad ir jums taip buvo, dabar 4sav4d jokių simptomų nejaučiu, baisu😬😬, kaip jums buvo? Kai pirma karta buvau pastojus krūtinė d…
Angels22 parašė:
Sveikos, nuraminkit mane ir pasakykit kad ir jums taip buvo, dabar 4sav4d jokių simptomų nejaučiu, baisu😬😬, kaip jums buvo? Kai pirma karta buvau pastojus krūtinė d…
Sveika, man iki dabar jokių simptomų nėra,krūtinė nei kiek nesujautrėjusi,truputį dabar vakarais po intensyvesnės dienos pamaudžia pilvo apačią. Daugiau nieko. Net nesijaučiu nėščia 🙈😃 jau atrodo geriau kažkas būtų ar pykintu ar dar kažkas 🤣
bet su pirmagime tris mėn nieko nejaučiau, net nežinojau kad laukiuosi 😃
Momaternity parašė:
Sveika, man iki dabar jokių simptomų nėra,krūtinė nei kiek nesujautrėjusi,truputį dabar vakarais po intensyvesnės dienos pamaudžia pilvo apačią. Daugiau nieko. Net …
Net ramiau,ačiū🫢. Aišku geriau, kad jų ir nebūtų, bet kai yra pojūčiai ramiau kažkaip, žinai, kad vyksta procesas 😁
Angels22 parašė:
Pas mane tik sujuatrėjus krūtinė ir beprotinis mieguistumas, galėčiau miegot 5kart per dieną, užmigčiau stovėdama atrodo momentais. Pykinimo ne labai, atrodo net nesijaučiu nėščia tik labai pavargus 😅
Angels22 parašė:
Net ramiau,ačiū🫢. Aišku geriau, kad jų ir nebūtų, bet kai yra pojūčiai ramiau kažkaip, žinai, kad vyksta procesas 😁
Tai va atrodo būtų simptomai tai jaustumeisi,kad laukiesi😃 bet kai būtų simptomai ,galvotum kad geriau nebūtų jų,nes tikrai ne iš maloniųjų🤣
Aš irgi jaučiu mieguistumą, kuris kažkiek praeina, jeigu išgeriu kavos puodelį pirmoje dienos pusėje. Jeigu neišgeriu, ne tai kad mieguistumas, bet ir silpnumas užeina. Greičiausiai spaudimas krenta, todėl nei energijos, nei jėgų turiu. Blogumas irgi toks daugiau mažiau pastovus, bet ne rytinis, o arčiau vakaro. Vėmimo nėra, bet toks lengvas pykinimas jaučiasi. O daugiau kaip ir nieko, bet ir šitų simptomų užtenka
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai