vvviktuolija parašė:
Niu mamulės,jau turiu!😊❤️
Sveikinimai, kaip praėjo gimdymas? 🥰
vvviktuolija parašė:
Sveikinimai, kaip praėjo gimdymas? 🥰
vvviktuolija parašė:
Sveikinimai! 🥰
vvviktuolija parašė:
Sveikinimai!❤️☺️ kaip sekesi?
vvviktuolija parašė:
Sveikinimai 🌷
Aš irgi jau turiu savąjį džiaugsmą 🩵
Ryte vakar pradėjo bėgti vandenys,issikvieciau greitaja,atveze į Kauno klinikas. Stacionare dar patikrino,paskui perkėlė į gimdymo palata. Patikrino kakleli, ir po biski prasidejo veikla. Nuo 11:30 pradejo fiksuoti saremius.. va tada galvojau užmušiu visus is eiles. Emiau epidiura, bet nei jis man nenuėmė nieko.. o skausmai buvo baisus,ir pajutau kad su saremiu noriu stumti. Dar akusere sako ar jau neina pakvėpuoti saremiu,sakau as stumti noriu😁
Nu ir pradėjom. Išstumia per kokia 30min. Plyšti neplyšau,tik truputi ikirpo ir viskas. Gime 52cm ugio, svoris 3895😊
Tik siandien susinervinau, nes kai klausesi,sako girdziu uzesiuka. Bet sako gali buti kad dar po gimdymo neuzsidare jis. Taip tai ka tikrino,viskas gerai. Tik va tas uzesiukas pas mazyli mane išgąsdino..
vvviktuolija parašė:
Ryte vakar pradėjo bėgti vandenys,issikvieciau greitaja,atveze į Kauno klinikas. Stacionare dar patikrino,paskui perkėlė į gimdymo palata. Patikrino kakleli, ir po…
Sveikinimai! Bet gal dar nesigasdinkite, as pati gimiau su uzesiukais ir isaugau ☺️
laiminga2024 parašė:
Sveikinimai! Bet gal dar nesigasdinkite, as pati gimiau su uzesiukais ir isaugau ☺️
antrinu as irgi isaugau
vvviktuolija parašė:
Ryte vakar pradėjo bėgti vandenys,issikvieciau greitaja,atveze į Kauno klinikas. Stacionare dar patikrino,paskui perkėlė į gimdymo palata. Patikrino kakleli, ir po…
Sveikinimai!
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai