Marija55 parašė:
Sveikos, ka nuo gerklės naudojat pasidalinkit
Vanduo su druska nepadeda....
naudojau arbatas ,isla pastiles ir vakarais inhaliacija tiek nosiai tiek gerklei
Marija55 parašė:
naudojau arbatas ,isla pastiles ir vakarais inhaliacija tiek nosiai tiek gerklei
Marija55 parašė:
Man asmeniškai labai padėjo arbatos toks mixas - patarkuotas imbieras, medus ir citrina. Kokius 2-3 puodelius per dieną išgerdavau, kai skaudėdavo gerklę. Labai nuramina
vvviktuolija parašė:
Labas rytas mamytės. Man šiandien 40+1. Buvo kokia savaite daug išskyrus, tokiu kaip geltonos spalvos,o dabar buvau wc, ir iklotuke buvo sviesio kraujo. Sakykite p…
Kokia situacija pas jus ar vykote pasitiktinti?
Fanta2 parašė:
Neseniai sirgau peršalimu, tai naudojau isla medic pastiles, aromama kranklys arbatą, aviečių uogų arbatą, faringospray ir geromirtolį. Po kelių dienų išsikapsčiau.…
Man sakė gydytoja, kad Gelomyrtol negalima, tik Myrtol, kuris daug silpnesnis, skirtas vaikams..
Šiandien buvau pas gydytoją 39+1, patikrino kaklelį, pasirodo prasivėręs 3,5 cm. Ilgis nors ir trumpėja, bet dar 2,5 laikosi, vandenų kiekis irgi nemažėja, tai neaišku kada prasidės veikla. Susitarėm, kad jeigu iki termino gimdymas neprasidės, tai kitą dieną važiuosiu apžiūrai. Žiauriai nemalonus tas kaklelio tikrinimas, paskui taip maudė pilvą, kad galvojau išprovokavo gimdymą
bet dabar lyg ir apsiramino viskas. Tai toliau laukiu
Kala parašė:
Man sakė gydytoja, kad Gelomyrtol negalima, tik Myrtol, kuris daug silpnesnis, skirtas vaikams..
Šiaip su vaistų vartojimu jautriausias pirmasis trimestras. Dabar jau pačioje pabaigoje kažin ar gerklės purškalas gali kažkuo pakenkti jau realiai išnešiotam vaikui
bet aišku, reikia gydytojo klausti.
Kala parašė:
Na man gydytoja išrašė jį ir vaistinei nieko nesakė, kad negalima nėščiai.
vvviktuolija parašė:
Niu mamulės,jau turiu!😊❤️
Sveikinam! Pasakokit pasakokit daugiau
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai