Lita parašė:
Kiek laiko laikosi temp jums?
Kol kas antra diena, po paracetamolio nukrenta
Lita parašė:
Kiek laiko laikosi temp jums?
Kol kas antra diena, po paracetamolio nukrenta
Mettija parašė:
Ogo negerai dehidratuot gali su tiek kartų, o pas gyd nevaziavot? Lai krauja patikrina gal kas prikibo, nes cia jau žiauriai daug![]()
Buvom, iškart po sukarščiavimo tai crb rodė lyg virusą, bet ten tik spėlionės būna man atrodo, dabar vėl buvom tai vėl kraują darė tai rašo <10, geriam gerąsias bakterijas, sakė padvigubint dozę ir smectą, bet smecta tai nuo 2 metų tai privengiu, nežinau, jei negerės išrašęlė išmat
Lita parašė:
Buvom, iškart po sukarščiavimo tai crb rodė lyg virusą, bet ten tik spėlionės būna man atrodo, dabar vėl buvom tai vėl kraują darė tai rašo <10, geriam gerąsias …
Bandykit natūraliai stabdyt ryžiai yra spec gėrimai.. na mums bulves kietina. Smecta nera blogis tik neduočiau viso pakelio pradžioj puse aš net mažiau juk jie maziukai ... nuo dantų tokio viduriavimo nebūna
gerosios bakterijos turėtų padėt bet jei dar viduriuotu duočiau smectos
Mettija parašė:
Bandykit natūraliai stabdyt ryžiai yra spec gėrimai.. na mums bulves kietina. Smecta nera blogis tik neduočiau viso pakelio pradžioj puse aš net mažiau juk jie mazi…
Valgom ryžių košę ryte dažniau, bet jokio pokyčio, bandyt reiks smectą, nors dar privengiau jos, nes rašo nuo 2 metų...🙂
Lita parašė:
Valgom ryžių košę ryte dažniau, bet jokio pokyčio, bandyt reiks smectą, nors dar privengiau jos, nes rašo nuo 2 metų...🙂
Yra tokie miltukai Entirol. Mums buvo israse po puse pakelio, tai iskart susitvarke viduriavimas.
Feona parašė:
Yra tokie miltukai Entirol. Mums buvo israse po puse pakelio, tai iskart susitvarke viduriavimas.
Minėjo ir mums šitą, bet poto paskaitė internete kad nuo 2 metų, tai sako ne negalima šito, nors smecta irgi rašo nuo 2 metų...😅 o kiek jums laiko buvo kai paskyrė ir vartojot?🙂
Lita parašė:
Minėjo ir mums šitą, bet poto paskaitė internete kad nuo 2 metų, tai sako ne negalima šito, nors smecta irgi rašo nuo 2 metų...😅 o kiek jums laiko buvo kai paskyrė …
Entiroli ir mes gerem kai viduriavo iskart sutvarke
Karolyte123@@ parašė:
Entiroli ir mes gerem kai viduriavo iskart sutvarke
Kokiu santykiu maišėt, kaiptik namuose turiu, bandyčiau susiduoti, nes nesibaigia mums niekaip...?🙂
Lita parašė:
Kokiu santykiu maišėt, kaiptik namuose turiu, bandyčiau susiduoti, nes nesibaigia mums niekaip...?🙂
Puse pakelio. O vandeni is akies pyliau tiesiog i buteliuka ir vis duodavau gurksnoti. Tik daug vandens nepilkit kad isgertu. Bet mum ilgai viduriavo daug kartu per diena.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai