julyp parašė:
Ar jums būna, kad sunku pastovėt ant kojų? Ne visad, bet atrodo tepu sumuštinį ir nukrisiu kojos nelaiko 😄😄
Oi būna, stovi ir kojos atsiprašant atrodo į šikną sulys ant kiek sunkios ir linksta
julyp parašė:
Ar jums būna, kad sunku pastovėt ant kojų? Ne visad, bet atrodo tepu sumuštinį ir nukrisiu kojos nelaiko 😄😄
Oi būna, stovi ir kojos atsiprašant atrodo į šikną sulys ant kiek sunkios ir linksta
Dėl lankytojų tai bent mėnesį nenorėsiu. Aišku gal mano tėvai bus iškart, nes planuojama, kad jie pasiliktų su vaikais namie. Tai pvz su antru taip ir buvo, mama dažnai buvo pas mus, nes padėjo dar namie įsikurti, valgyti pasidaryti, su vyresnėliu biški užsiimti. Ligoninėje nieko nenoriu. Gal tik vyras su vaikais užsuks, bet matysime irgi, gal sirgs, gal dar kas ir susitiks tik namie su naujuoju broliu
nors vaikams tai įdomu jau darosi kada čia tas brolis jau pagaliau atsiras ir iš kur man čia jį trauks 🤣 mažylis vis mums pateikia idėjų, ar per bambą ar per šoną jis čia išlys 🤣
julyp parašė:
Bet Pvz kaip šia naktį. Tai žiauru buvo, tokie pilvo spazmai užėjo, nesupratau ar viduriai ar gimdau 😃 bet ne gimdžiau
Man irgi būna spazmai, bet rezultate šikutė kenčia, kad jau be tepalų neapsieinu 😂
mylimukac parašė:
Pasakykite griežtai vyrui, kad perduotų savo giminėm, kad jokių lankytojų, nes pirma turit jūs pati atsigauti, susivokti ir tik tuomet priimt lankytojus.. o geriaus…
Pati pasakysiu, tegu žino kokia britki marčia 😂 aišku mūsų dėka pirmą kartą seneliais bus, taip kad neturės kur dėtis, mylėt ir tokią marčią😂
sun1234 parašė:
Ar kas naudojote (ketinate naudoti) vystyklų šiukšlinę su kasetėmis? O gal man užteks uzrišinėti į spec maišiukus, nes bijau, kad vasara gali lb daug musiu atsirast…
Neturėjau, nereikejo. Nieko nerišau atskirai. Kvepiantis šiukšlių maišas iš Lidl. Dažniau išnešti šiukšles ir viskas 😃
sun1234 parašė:
Ar kas naudojote (ketinate naudoti) vystyklų šiukšlinę su kasetėmis? O gal man užteks uzrišinėti į spec maišiukus, nes bijau, kad vasara gali lb daug musiu atsirast…
Ne, bet sakiau pirksiu spec maišiukus sauskelnėm, kažkur mačiau yra. Reiks pasiieškot
mylimukac parašė:
Ne, bet sakiau pirksiu spec maišiukus sauskelnėm, kažkur mačiau yra. Reiks pasiieškot
As Barboroje buvau uzsakius, visai nieko atrodo, 100vnt su akcija apie 2€
sun1234 parašė:
As Barboroje buvau uzsakius, visai nieko atrodo, 100vnt su akcija apie 2€![]()
https://www.eurovaistine.lt/babyono-maiseliai-panaudotiems-vystyklams-100-vnt
Ar žinojote, kad jei net cp bus, ar kiti veiksniai bus (pvz plyšimas tarpvietės), tai galima užpildyti 14 dienu pratesti ismokai motinystes, kuri didesne nei vaiko prieziuros 🧐 https://www.tevu-darzelis.lt/nestumo-ir-gimdymo-atostogu-pratesimas-del-komplikuoto-gimdymo/
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai