Vovera963 parašė:
Sveikos nestukes, antra diena neatsikeliu is lovos, skauda pilva lyg ir skrandi, bandau pavalgyt bet dar labiau suskausta.. temp~38 laikosi vakarais, diena tik mieg…
Aisku nueikit pas gydytoja geriau.
Vovera963 parašė:
Sveikos nestukes, antra diena neatsikeliu is lovos, skauda pilva lyg ir skrandi, bandau pavalgyt bet dar labiau suskausta.. temp~38 laikosi vakarais, diena tik mieg…
Aisku nueikit pas gydytoja geriau.
Vovera963 parašė:
Pas mane nuo vakar lygiai tas pats
www.whattoexpect.com/wom/pregnancy/the-baking-soda-gender-test.aspx pagal sita testuka rodo , kad man berniukas
kazi kiek tiesos , na draugei su mergaite pasiteisino. Gal kas bandėt ar girdėjot kazka ?
miskugele parašė:
Kurios ne pirmą kartą laukiatės, kada pirkote spec. didesnius liemenukus? Ar iki pat gidymo didės krūtinė?![]()
Man didėjo beveik iki gimdymo. Nuo d iki f dydžio paaugo.
Mirksius parašė:
Kokius butent parametrus genetikai vertina?
Nosies kaulą, sprando rauksle, veido kaulą ir dar kažką. Organus, kraujotaką, širdį, ten išmatuoja kiek dūžių per minutę. Kraujagyslėse kaip juda kraujas ir dar ten kažkas su kraujotaka buvo.
Zizile09 parašė:
Pagal nestumo pozymius turetu buti mergaite, taciau 15 nestumo savaite pasake, kad turbut bus berniukas.. labai matosi tokiu laiku kas bus ?
Matosi ir nuo ankščiau, bet tiksliau dar vėliau pasakys.
Justulka87 parašė:
As pas juos uzsirasiusi, anksciau neisejo, nes esu dar UK. Tai man ir pasake, kad echoskopas 70 keli eurai ir dar kazkoks kombinuotas kraujo tyrimas berods 36eur. T…
Kraują daro jei kažkas blogai, lyg 54 e kainuoja. Na ten jau jum registratorė tiksliau gali pasakyti.
Doviliki parašė:
Sveikos. Pakalbam apie epidura, gimdymo metu, kokios jusu nuomones?
Gimdziau pirma naturaliai, net nesuku galvos ir apie antra, gimdysiu naturaliai! K…
Aš buvau labai nusistacius prieš epidiura, bet isejo taip kad po 18 val buvo tie patys 5 cm jau prašiau kad darytų jau belenka ir duotų epidiura, kai gavau ji, pagulejau valandziuke visiškai be skausmo, per tą valandą iškart iki 10 atsivėrė
tad antram gimdymui jau nenusistatau, jei viskas truks taip ilgai tikrai prašysiu anksčiau
juoda naktis parašė:
As vakar irgi ten buvau pas,daktare Beniusiene, viska nuodugniai apziurejo,pakomentavoar jus daretes ir prisca?
Ne prisca nesidariau nes nebuvo reikalo
o jūs kelinta val buvote? Gal prasilenkeme?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai