Yumi parašė:
tai kad skiepyja ir didesnius?
o del misinuko, pirk gatavais buteliukais, ir niekas nesakys. as pora isimetus buv…
Cia anglijoje skiepija lt sako niekas neskiepija nzn kaip elgtis
Yumi parašė:
tai kad skiepyja ir didesnius?
o del misinuko, pirk gatavais buteliukais, ir niekas nesakys. as pora isimetus buv…
Cia anglijoje skiepija lt sako niekas neskiepija nzn kaip elgtis
gelelė23 parašė:
O milteliais vezetes i indeli koki isidejus taip?
As tam paciam indely veziaus kur ir buvo perkant. Su Ryanair skridau
gelelė23 parašė:
Aciu jums nesiuosi miltelius dozatoriuje☺️
tik jau anksciau nuvaziuok, nes nezinai kaip papulsi. viena kart netikrina, kita kart labai ilgai patikroj uztrunki.... man karta visa vezima per 3 skenerius nese, visus misinukus miltukus per spec detektorius, visa vaika isziurejo, zodziu vos spejau i lektuva ?
Yumi parašė:
tik jau anksciau nuvaziuok, nes nezinai kaip papulsi. viena kart netikrina, kita kart labai ilgai patikroj uztrunki.... man karta visa vezima per 3 skenerius nese, …
oho
skridau 4 kartus, ne karto taip nebuvo, nieko panasaus
vezima rankomis ir su lazdele paziurejo, mudvi per vartus ejom, vandeni aparate tikrino, o miltuku ne karto netikrino
bet negali zinoti kaip bus dabar, skrisim balandi, tikiuosi kaip visada viskas gerai ir greitai
Agne_Ker parašė:
ohoskridau 4 kartus, ne karto taip nebuvo, nieko panasaus
vezima rankomis ir su lazdele paziurejo, mudvi per vartus ejom, vandeni aparate tikrino, …
man tik takart tebuvo, bet niekad nezinai kas jiems saus i galva. buvo kad sviecianciu botus vaiko pusvalandi tikrino ?
Yumi parašė:
man tik takart tebuvo, bet niekad nezinai kas jiems saus i galva. buvo kad sviecianciu botus vaiko pusvalandi tikrino ?
Vava, tikra tiesa, neaišku kas šaus į galvą...
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai