Egluuteee parašė:
Nu sveikinu!!! 😊 labai džiugu ❤️🙏. Bet žinai kad testą vertinti reikia nepraėjus ilgiau laiko, tarkim vakar dienos testas gali rodyti du bruksniukus nors nėštumo nė…
Aciu! Zinau, is karto ir islindo antrasis bruksniukas!
Egluuteee parašė:
Nu sveikinu!!! 😊 labai džiugu ❤️🙏. Bet žinai kad testą vertinti reikia nepraėjus ilgiau laiko, tarkim vakar dienos testas gali rodyti du bruksniukus nors nėštumo nė…
Aciu! Zinau, is karto ir islindo antrasis bruksniukas!
virgitux parašė:
Aciu! Zinau, is karto ir islindo antrasis bruksniukas!![]()
Tai tada reikia džiaugtis jau tikrai 😊🙏
virgitux parašė:
Ačiū! ❤️ Dar rytojui turiu pora pasitestuoti, kad tikrai tikrai uztvirtinciau 😜 viduje toks samysis, dziaugsmas, baime, laime 😊 kaip jums sekasi nesioti pilvely? 🤰…
Oj man labai sunkus sitas nestumas, bet nieko, kaip nors 🙂
mamytea24 parašė:
Oj man labai sunkus sitas nestumas, bet nieko, kaip nors 🙂
Kada jums gimdyti? Man pirmasis nesrumas nebuvo lengvas ir vaikelis kai gime buvo labai neramus, ir labai daznai sergantis. Tai vis galvoju kaip bus su antruoju ir kaip bus jau su dviem
virgitux parašė:
Kada jums gimdyti? Man pirmasis nesrumas nebuvo lengvas ir vaikelis kai gime buvo labai neramus, ir labai daznai sergantis. Tai vis galvoju kaip bus su antruoju ir…
Man tik kovo menesi. Oj man su pirmu nestumu buvo labai neblogai, ir vaikas buvo geras, tik kad buvau ipratinus supti. O va dabar labai sunkus nestumas. Tikiuosi kad bent dukryte bus rami. Nes ir as labai nervuojuos del tokio nestumo ir verkiu is tikro labai daug tai biski bijau kad ir vaikas nebutu neramus kaip gims. Bet nieko negaliu padaryt 🙄
mamytea24 parašė:
Man tik kovo menesi. Oj man su pirmu nestumu buvo labai neblogai, ir vaikas buvo geras, tik kad buvau ipratinus supti. O va dabar labai sunkus nestumas. Tikiuosi ka…
Linkiu jums ramaus angelelio, visai kitoks motinystes dziaugsmas.
mano drauge turi vaika tai net neisivaizdavau kad tokiu buna, visada su sypsena, ramus ir smagus vaikas, aisku dar tik keli menesiai, bet labai dziugu kad tokih vaikuciu yra
virgitux parašė:
Linkiu jums ramaus angelelio, visai kitoks motinystes dziaugsmas.mano drauge turi vaika tai net neisivaizdavau kad tokiu buna, visada su sypsena, ramus ir smagu…
Zinokit i kitus paziurejus as ir galvoju ir is kur tokie geri ir ramus vaikai. 🙈🤣 Maniskiui 5.5metu, nzn kada baigsis tas jo pasiutimas 🙈 nei namuose nei mieste ramiai nepabuna, nu pasiutes kaip nzn kas. Negaliu sakyt kad blogas, visko buna, bet siaip geras vaikas bet jau isdykes koks 🙈
mamytea24 parašė:
Zinokit i kitus paziurejus as ir galvoju ir is kur tokie geri ir ramus vaikai. 🙈🤣 Maniskiui 5.5metu, nzn kada baigsis tas jo pasiutimas 🙈 nei namuose nei mieste ram…
Maniskiui 4.5 tai zinokit irgi paseles, na bet tokiam amziuje dauguma turbut siauteja
🙈
virgitux parašė:
Maniskiui 4.5 tai zinokit irgi paseles, na bet tokiam amziuje dauguma turbut siauteja🙈
Maniškė irgi 4-metė nu laaaabai pasiūtus. Todėl kažkaip bijojau antro vaiko kad irgi tokia pat bus, nu buvo su vyresnele problemu bemieges naktys iki 2metu kol suėjo, nu bet antra auksinis vaikas 😊 nuo senai jau išmiega visa naktį (neskaitant kai serga ar dantys dygsta) ir seip ramesnė daug 🙏🥰
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai