gabiju parašė:
Niekas cia pas mane neryskeja, jauciu bus koks biocheminis🫣🫣
Kelių dienų čia skirtumas tarp testų?
gabiju parašė:
Kelių dienų čia skirtumas tarp testų?
gabiju parašė:
Duokit biski laiko, plius šlapimas gali būti pakankamai nekoncentruotas, todėl geriausia daryti ryte, ir tada kitos dienos rytą, o pas jus gaunasi kas 12 valandų daryta, ir neaiški koncentracija
nevarykite sau streso, vietoj jūsų išmesčiau aš tuos dienos metu darytus, pasilikčiau rytini ir ryt kartočiau ir tada lyginčiau
Rama parašė:
Duokit biski laiko, plius šlapimas gali būti pakankamai nekoncentruotas, todėl geriausia daryti ryte, ir tada kitos dienos rytą, o pas jus gaunasi kas 12 valandų da…
Na ne visoms rytiniai ryškiau parodo už diena darytus. Čia ne vienai narei buvo dienuniai ryškesni nei rytiniai 😊
gabiju parašė:
Nestresuokite. Rytojaus diena pasidarykite ir pamatysite kaip atrodys viskas 😊Jums gi dar pakankamai laiko yra, kad normaliai paryškėtų 🥰
gabiju parašė:
Bet pas jus tai matosi cia ryskejimas🫣
Ai bus kaip bus, nieko nepadarysi vistiek, su sekmingu nestumu viskas gan greit ry…
Pradžioj truputį o visi paskutiniai vienodo ryškumo, neryškėjo visai 🫣
Jūs testuokitės dar ramiai 💪💕
As pagalvojau dabar kad ryte kai testavausi tai buvau 23val pasislapinus tafa 3val pasislapinau i indeli ir 6val i tapati indeli tai buvo 3val tarpas tarp slapimu ir va antra karta kai padariau buvo gal tik 2val uzlaikytas 😄 o vakar kai dariausi buvau gal 5 val nesislapinus. Tai nezinau ar tai ytakos galejo tureti🫣
gabiju parašė:
Gal kas pakomentuos kas geriau išmano bet jei su testais lyginti ryškuma ne kas 24 h ar dar ilgiau ne 48 reikia lygint?
Be to ar ne jūs minėjot kad 31 kraujui esat užsirašius? Tai realiai kam nervuotis su testais kai po kraujo tyrimo bus labai aišku kuria linkme progresuoja nėštumas.
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai