Pozityvioji parašė:
Šiandien ir aš atidariau testavimo etapą (tiesa, buvau sugadinusi vieną bereikalo per anksti testuojant).
Labas, kas yra pavėluotas pastebėjimas?
Pozityvioji parašė:
Šiandien ir aš atidariau testavimo etapą (tiesa, buvau sugadinusi vieną bereikalo per anksti testuojant).
Liepa5 parašė:
Kaip suprantu gal buvo nesivystantis ir tik vėliau sužinojo. Pvz man sustojo augt 8+2 sužinojau tik 10+6
SilentNight parašė:
Kaip suprantu gal buvo nesivystantis ir tik vėliau sužinojo. Pvz man sustojo augt 8+2 sužinojau tik 10+6
Man irgi, 9 savaičių, sužinojau 12, ir 6 -sužinojau 9 savaitę. Liūdna
Liepa5 parašė:
Man irgi, 9 savaičių, sužinojau 12, ir 6 -sužinojau 9 savaitę. Liūdna
Mano labai panasiai tik pirma kart buvo apie 10 , antra 7 sav.
Liepa5 parašė:
Teisingai kitos paminėjo. Man buvo nesivystantis nėštumas (vaikelis atitiko 6 sav. dydį, o pastebėta tik gal 9 savaitėje, po lengvo pakraujavimo). Liūdna baigtis, nors viskas tikrai atrodė gerai po pirmojo ultragarso, ir pastojau gan lengvai, per pirmą bandymą. Niekada negali žinoti
Pozityvioji parašė:
Teisingai kitos paminėjo. Man buvo nesivystantis nėštumas (vaikelis atitiko 6 sav. dydį, o pastebėta tik gal 9 savaitėje, po lengvo pakraujavimo). Liūdna baigtis, n…
Ptfu, echoshopo tyrimas.
Sandraaa parašė:
Sekmingo starto 🤩🤞
Sėkmės si cikla!🤞
Aviet_ė parašė:
Šiandien naktį nusprendžiau pasidaryti testą, nes pradėjau jausti simptomus nuo sekmadienio (buvo nedaug kraujo), vakar irgi, ir vakar dar šiek tiek tempė pilvą, ik…
Wow sveikinimai
crex crex parašė:
Manau galima jus jau atsargiai sveikint 🥰
Man tai čia abu jau teigiami , gal tik LB ankstyvas
Niamniam parašė:
Sveikos, ar man vaidenasi ar metų darbelis kabinasi?
Sveikinimai
Labas! Šį ciklą neplanuojam, nes daug reikalų su nauju bustu ir taip darbe pilna veiklos 🤷🏻♀️ BET 9 cd buvo labai jau dideli skausmai kaip ov. Vyras sako gal ov vyksta. Nu galvoju negali buti taip anksti. Tai 10cd nusipirkau livsane testukus. Nes shein dar neatkeliavo. Parode 0,9 programele. Nu galvoju arba nukriti staigiai arba augo folikulas. Vakar ir sian (12-13cd) dariausi livsane ir amedi testukus, tai jei vakar amedi dar kazkas smezavo, tai sian baltas kaip sniegas...
Na šiaip pas mane vėlesnė ov, bet paskutinius ciklus buvo 12/13 cd ov. Ir siaip niekada nebudavo tokiu laiku baltu testu. Ryt atkeliaus jau shein testai, jie jautrus, tai bus idomu pamatyti ka rodys
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai