ilona.j96 parašė:
Na pas mane trečias neštumas ,kai gimdysiu pirmam sūnui jau 16 bus,tai man iš vis keista viskas ,visokios baimės🙂
Viskas lyg iš naujo bus. 😊 Su pirmu buvo labai lengvas nėštumas, pagimdžiau per 4-5val be epidūro. 😊
ilona.j96 parašė:
Na pas mane trečias neštumas ,kai gimdysiu pirmam sūnui jau 16 bus,tai man iš vis keista viskas ,visokios baimės🙂
Viskas lyg iš naujo bus. 😊 Su pirmu buvo labai lengvas nėštumas, pagimdžiau per 4-5val be epidūro. 😊
Sandraaa parašė:
As kiekviena diena kazkoki bent pasidarau, ir visuose matosi, tik kasdien blanksta. Pagal viska antras menesis is eiles su biocheminiu 🫣 tai net nezinau ar sutapima…
Šiandien paryčiais man prasidėjo mm po biocheminio, tai pirmą kartą tokie skausmai... labai sunkiai ir vaistai skausmą nuėmė, kad bent užmigt, visą dieną gulėt tik norisi ant kiek viską skauda. Bent jau naują ciklą pradedu 🤞🏻
Sandraaa parašė:
Uzjauciu 🙄 o kraujavimai buvo ciklo viduryje?
Ne, mm velavo abu ciklus apie 5 d. Dar sake gert zuvu taukus, vitamina d ir folio rugsti 800
Lina_777 parašė:
Šiandien paryčiais man prasidėjo mm po biocheminio, tai pirmą kartą tokie skausmai... labai sunkiai ir vaistai skausmą nuėmė, kad bent užmigt, visą dieną gulėt tik …
O jetus... man praejusi cikla prasidejo 2 dienom anksciau ir truko 7 dienas vietoj iprastu 5. Si menesi kaip matau veluos, idomu kiek, tikrai jau geriau greiciau nauja cikla pradet 🙄
Miaumiauu parašė:
Ne, mm velavo abu ciklus apie 5 d. Dar sake gert zuvu taukus, vitamina d ir folio rugsti 800
Tai gan ilgokai uzsitese.. del vitaminu tai visus siuos geriu, kartais pamirstu, reikes labiau laikytis nuoseklumo 😶🌫️
Grinčiukas parašė:
Sveikos , su klausimėliu ar šitie testai nėra melagiai? 🙈
Nepykit, bet kaip su tokiu ryskiu testu dar kyla klausimas ar ne melagiai
Sveikinimai, jus tikrai laukiates 😊
gabiju parašė:
As kaip bijau dabar darytis testa😄 bijau kad bus neparyskejas
Kaip jūs? Ar pasidarėte? 🤞
gabiju parašė:
Niekas cia pas mane neryskeja, jauciu bus koks biocheminis🫣🫣
Bet tik vakar vakare pirmą teigiamą pamatėt?
Nesinervuokit dar, žiūrėkit kas 2 dienas kaip atrodo..
Nors man taip ir buvo prieš mėnesį, sakiau nesidarysiu hcg, bet neryškėjant pasidariau ir iš pirmo tyrimo buvo aišku, kad biocheminis tik
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai