Banginukas parašė:
Na, ačiū, tikiuosi viskas bus gerai![]()
Taip ryte ;)
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįBanginukas parašė:
Taip ryte ;)
Banginukas parašė:
Bet tik jūs nebadaukit jokiais būdais😊Gerti skysčius ir niekada nesijausti alkana būtina😉suprantu,kad kitos nusistačiusios prieš insuliną,bet manau visos turim savas nuojautas ir darom kaip mums atrodo geriausia😊Aš žiūriu maistą,bet valgau kada noriu ir kiek noriu kartų dienoje😊save ir palepinu taip nesijaučiu alkana ir esu laiminga😊leidžiuosi insuliną,ryte nebūna daugiau 5.2 o po valgio 2val nebūna daugiau 6.Pokolkas nėra jokio priaugto svorio ir visi tyrimai gerai...tikiuosi taip ir toliau bus mums😊
Na tas svorio priaugimas tai nuo organizmo ir pradinio svorio priklauso. Man laikantis grieztai dietos svoris augo, laikantis atlaidziau nebeauga. Su pirmu augo pagal normas. Kitos ir su gd priauga 30kg sveikai maitindamosios, o kitos ir be gd su sveika mityba panasiai priauga. O kad radus diagnoze visos sveikiau maitinames tai faktas, nu nes ir skiria ta dieta. O tai, kad diena cukrus po bet kokio maisto neuzkyla, tai nereiskia, kad reikia juo piknaudziauti. Man ir neuzkyla po picu ar cepelinu, bet sau tai leidziu karta per menesi. Be to, tai puiki praktika pries vaikucio gimima, nes maitinant svarbu sveika mityba, o ir paciom geriau ismokt sveikiau gyvent, net jei ir privercia aplinkybes.
DANIELA26 parašė:
Kol cd neranda tai priauga po 20kg o kai randa tai va sveikuolem tampama
Tokia realybe...
as priaugau tik 3 kg.
Po gimdymo dabar minuse esu. Bet va mano vaikutis gime tikrai nedidelio svorio.
MissChili parašė:
Tokia realybe...as priaugau tik 3 kg.
Puiku🤗
MissChili parašė:
Tokia realybe...as priaugau tik 3 kg.
Tai gal truputi svoris buvo virs pries nestuma?
Malinna parašė:
Bet tik jūs nebadaukit jokiais būdais😊Gerti skysčius ir niekada nesijausti alkana būtina😉suprantu,kad kitos nusistačiusios prieš insuliną,bet manau visos turim sava…
Ačiū, stegsiuos nebadaut, nes iškart silpna, bet dar renku info meniu galimybėms
DANIELA26 parašė:
Kol cd neranda tai priauga po 20kg o kai randa tai va sveikuolem tampama
Na, bet nėra ką daryti, nors man rado tada, kai jau esu priaugusi 12 kg, gal tikiuosi ir liksiu su tiek, nes užsidėjau rezervo, o ir būtų puiku neviršyti 70 kg.
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai