Lūšiukė parašė:
Na kaip jūs šitaip nurašot kitų žmonių sunkumus. Iš kur žinot kiek skiepyti, ką valgo, kokius tyrimus darė.
Na veleveles manęs nejaudina.😀
Aš asmeniškai dariau vaikui ir plauko ir kraujo tyrimus skirtingose klinikose. Tam, kad pamatyti, ar skaičiai skirsis ar ne. Skaičiai nesiskyrė. Po kiekvienu nukrypimu nuo normos yra paasikinimas kas ir dėl ko atsirado. Po sunkiais metalais paaiškinamas: maistas, vakcinos. Vadinasi medicina jau pripazysta tai. Man jie nei valymo, nei gydymo nesiūlė, ir net niekur nenukreipė. Visa tai dariau pati viena, domejausi. Tai vaikui emiausi visko kas įmanoma isvalyt organizmą. Rezultato nežinau, bet pagerėjimas yra kuris matosi. Man keista, kad žmonės niekaip negali ar nenori įsileisti i savo gyvenimą naujos informacijos kurios pilna.. Sutinku su tuo, kad kiekvienas renkasi sau kas tinka, na bet naturalus pyktis ima, kai vaikas nesitustina dvi savaites, ir jį maitina vistiek batonu, ir dar supyksta kai daktare liepia tokiam vaikui diatą taikyti (tas vaikas autistas) ir iš rašo siuntimą pas dietologą, endokrinologą. Tai ta mama laisvinamuosius girdo, nes netiki maisto svarba.🙂