P@ndulė parašė:
Neturi nieko sita klinika..galvoju keisti,nes praeita karta vykau i priemima jog pažiūrėt pro apacia kaip buvo nesivystantis 🫣
Kosmosas kažkoks, ką jie iš viso gali pasakyti neturėdami tokių svarbių įrankių savo darbui 🫣
P@ndulė parašė:
Neturi nieko sita klinika..galvoju keisti,nes praeita karta vykau i priemima jog pažiūrėt pro apacia kaip buvo nesivystantis 🫣
Kosmosas kažkoks, ką jie iš viso gali pasakyti neturėdami tokių svarbių įrankių savo darbui 🫣
auryte777 parašė:
Būtent..bet galejo išrašyti siuntimą kitam ekoskopui manau
P@ndulė parašė:
Būtent..bet galejo išrašyti siuntimą kitam ekoskopui manau
Na, tikrai keiskite gydytoją, jeigu norite aiškumo. Apie pačią gydytoją nieko nežinau, galbūt ji nuostabi, bet jeigu neturi reikiamos technikos, tai net nėra daugiau apie ką kalbėti
Aušraaaa parašė:
Sveikos, buvau pas ginekologę. Sakė gemalinė pūslelė ir trynio maišelis matosi, vaisiaus dar ne. Šiandien lygiai 6sav. Sakė gemalinis maišelis atitinka 6sav + 1 die…
Man siandien irgi 6+1 😇 eisiu 09-08 pakartotinai🤗
Laukiugandro parašė:
Man siandien irgi 6+1 😇 eisiu 09-08 pakartotinai🤗
Džiugios naujienos🙂
auryte777 parašė:
Man šakės, nuovargis ir mieguistumas paėmė viršų. Jau vakar jaučiausi keistai, šiandien irgi. Jeigu tik norėčiau miegočiau ir miegočiau, bet nesinori taip dienos pr…
Man lygiai tas pats 😀 pietų miegelio visad nusnaudžiu,o vakare jau po 21h miegu kaip lokys😀
P@ndulė parašė:
Palieku Jus🫂visoms gražaus laukimo🤰❤️man pradejo teplioti jau ,matyt vel nesivystantis hcg atejo nukrito iki 152.. antras mažylis neįsitvirtino 🥹😇…
Laikykis🥺🙏❤️
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai