arbuzaite parašė:
Sveikos,
Dar papildysiu, kad pries tai turejau ciklo sutrikima, ilga nesibaigianti kraujavima vidury ciklo, gydytoja israse duphaston, pageriau, bet susirgau tik po 10 dienu.
arbuzaite parašė:
Sveikos,
Dar papildysiu, kad pries tai turejau ciklo sutrikima, ilga nesibaigianti kraujavima vidury ciklo, gydytoja israse duphaston, pageriau, bet susirgau tik po 10 dienu.
arbuzaite parašė:
Dar papildysiu, kad pries tai turejau ciklo sutrikima, ilga nesibaigianti kraujavima vidury ciklo, gydytoja israse duphaston, pageriau, bet susirgau tik po 10 dienu…
Man tai kažkaip net atrodo, kad ji galėjo ir anksčiau būti...
9-10 CD ? Negalėtų būti tokia ankstyva OV?
arbuzaite parašė:
Sveikos,
Panasu, kad rytoi bus OV, nes tempa pakrito, taip buna kartais pries OV.
arbuzaite parašė:
Sveikos,
Ovuliacija, tikėtina, buvo 14 ciklo dieną. Reikia sulaukt rytojaus temperatūros, kad tą patvirtinti.
pinger parašė:
Man tai kažkaip net atrodo, kad ji galėjo ir anksčiau būti...9-10 CD ? Negalėtų būti tokia ankstyva OV?
siaip mazai tiketina, nes mano visada ciklas budavo 30-32dienas.
bet labai aciu uz nuomone!
Kristut parašė:
Labas rytas,
hmmmm, o kodel man gydytoja parase, kad progesterona ir prolaktina pasidaryti 7 d. iki O. o dabar kiek skaitineju,tai visur matau, kad po O. nieko nebesuprantu...
oilyleli parašė:
hmmmm, o kodel man gydytoja parase, kad progesterona ir prolaktina pasidaryti 7 d. iki O. o dabar kiek skaitineju,tai visur matau, kad po O. nieko nebesuprantu...
GAl gyd sake 7 dienas iki mmm?
oilyleli parašė:
na ne, net ant siuntimo parasyta 7 d pries ovuliacija.![]()
Nesamone, as irgi rytoi einu progesterona tyrtis, rytoi man 21 cd. Kazka gyditoja tavo sumaise.....ben jau man sake reikia tyrtis 20,21,23 cd.o mano OV 12 cd. Tai tikrai po OV.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai