Safari parašė:
cia jautriausias testas![]()
Aciu , o maniau kuo skaicius didesnis tuo jautresnis bet pasiro atvirksciai , o kazi kada rodytu nestuma jai man buvo o 13 diena ?
Safari parašė:
cia jautriausias testas![]()
Aciu , o maniau kuo skaicius didesnis tuo jautresnis bet pasiro atvirksciai , o kazi kada rodytu nestuma jai man buvo o 13 diena ?
Laila. parašė:
Labukas visoms![]()
tevu-darzelis.lt/rk32587@131103acd31 Ar normalu kad jau db pakilimas toks?
Pagirsiu jus, labai labai geras kilimas net per 0,4 laipsnio, reikia tiketis kad dabar tik i virsu ;)
braskyte25 parašė:
Nelabai dar :))
braskyte25 parašė:
jei 13 diena buvo ov, tai siuo metu faktiskai galima implantacija, todel testukas tikrai nieko nerodys
Kristut parašė:
Pagirsiu jus, labai labai geras kilimas net per 0,4 laipsnio, reikia tiketis kad dabar tik i virsu ;)
Aciu
na jei tai geras zenklas tai tada valio
O pagal toki kilima kada tiketina kad Ov turi ivykti? 23d ?
Laila. parašė:
Aciuna jei tai geras zenklas tai tada valio
O pagal toki kilima kada tiketina kad Ov turi ivykti? 23d ?
![]()
Ne, jeigu kilsit dabar, nezigzaguosit, tai Ov anksciau bus (siandien arba ryt), bet cia tik mano spejimas.
Kristut parašė:
Ne, jeigu kilsit dabar, nezigzaguosit, tai Ov anksciau bus (siandien arba ryt), bet cia tik mano spejimas.
Desine kiauside skauda nuo uzvakar tai as ir taip tikiu kad Ov turetu but jau greit
Dekui uz pasisakyma
Laila. parašė:
Desine kiauside skauda nuo uzvakar tai as ir taip tikiu kad Ov turetu but jau greitDekui uz pasisakyma
![]()
Vadinasi BT ir pojuciai nemeluos :)) Vaisingos jums Ov !!!
braskyte25 parašė:
Labas visoms,Koks pats jautriausias testas yra? As turiu 10 miu , kiek suprantu cia mazqi jautrumo yra sitame mano teste
NT jautirausias 10 MiU (vasitinėse tradiciškai būna 25, na dar 20 galima rasti), OT jautriausias buna 20 MiU, dar yra ir 25 ;)
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai