viktorija.mur parašė:
gal mergaite ,jai slapukauja![]()
![]()
![]()
![]()
Labai to tikiuosi, labai noreciau
bet nusiteikineju kad bus gerai jei bus ir du berniukai
viktorija.mur parašė:
gal mergaite ,jai slapukauja![]()
![]()
![]()
![]()
Labai to tikiuosi, labai noreciau
bet nusiteikineju kad bus gerai jei bus ir du berniukai
gintaryt3 parašė:
sveikos mamytes mum eina 29 sav nuo vakar daznai kieteja pilvas ir pila karstis ka daryti
jei kieteja neskausmingai 10 k per diena normalu,o jei kokiu isskyru pastebeote tada vaziuokit i priemima
AngelWings parašė:
Daugiau musu ;) mano ne vienas dar ir gi nepasirodė kas![]()
Pas mane irgi slapukas nesirodo
vilmukas22 parašė:
jei kieteja neskausmingai 10 k per diena normalu,o jei kokiu isskyru pastebeote tada vaziuokit i priemima
Kokios isskyros butent yra pavojingos? Kadangi naktimis miegu be kelnaiciu, tai ryte atsikelus jei ilgiau pavaikstau lasa per kojas balksvos spalvos skystis is ten, mazdaug 1-2 saukstai. O kai diena su triusikeliais ir iklotu, tai jis vakarop pagelsta, nuo isskyru. Bet maniau kad normalu tai, svarbu kad skausmu ir kraujingu isskyru nera?
femme fatale parašė:
Kokios isskyros butent yra pavojingos? Kadangi naktimis miegu be kelnaiciu, tai ryte atsikelus jei ilgiau pavaikstau lasa per kojas balksvos spalvos skystis is ten,…
tos baltos isskyros yra normalu kad taip darosi svarbu vandenukai nelasetu ir nebutu kraujingu isskyru
femme fatale parašė:
Kokios isskyros butent yra pavojingos? Kadangi naktimis miegu be kelnaiciu, tai ryte atsikelus jei ilgiau pavaikstau lasa per kojas balksvos spalvos skystis is ten,…
Man lygiai taip pat kaip tau, tokia pat situacija
Svabu kad nera skausmu ir kraujingu isskyru
vilmukas22 parašė:
anksti cia visos suzinojot as balandzio 1nebus kazin apgaule
![]()
As manau ,kad nebus apgaules.
Giedream parašė:
Pas mane irgi slapukas nesirodo![]()
Pas mane irgi visai atsitiktinai pasirode.nes is karto daktare sake kad nesirodo ,o paskui sako matyti jau 100% kad bus berniukas.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai