kristelaura parašė:
Kaip mamos angliskai prasyti reikes epidiuros?
Epidural
bent aš taip sakiau
kristelaura parašė:
Kaip mamos angliskai prasyti reikes epidiuros?
Epidural
bent aš taip sakiau
Agne_Ker parašė:
Epiduralbent aš taip sakiau
o klause kai atvykote i ligonine?ar jus pasinaudojote ja?
kristelaura parašė:
Man patys pasiule po 17 val saremiu,as neatsisakiau
kristelaura parašė:
Neklausė, aš gimdymo plane pažymėjau, kad jei kas, norėsiu ir ačiū Die, nes prie 5 cm su Dievais kalbėjau, o ir mažoji veiduka buvo ne taip pasukus, tai epiduras padėjo ir jai tinkamai pasisukti
pasinaudojau ir lb džiaugiuosi, nes sąrėmiai buvo tragiški.
Ryte uk parašė:
Man tai ziauriausia tai kad 20 min traukiniu baladotis tai bijau kad ten dudu nepaleistu nes kaip tik bizi metas traukiniai pilnutukai buna tai nei as ji pamaitinsi…
na vistiek, iseities juk kitos neturi? tai teks bandyt keliauti taip
jei paleis dudas, nu ir kas?paimk ant ranku,supuok ...nu o kaip kitaip? o gal jam visai patiks traukinio begio garsas
vaikai, aisku , skirtingi, bet daugumai tikrai patinka vezime buti, bet koks supavimas juos migdo. manau viskas bus gerai
Agne_Ker parašė:
Neklausė, aš gimdymo plane pažymėjau, kad jei kas, norėsiu ir ačiū Die, nes prie 5 cm su Dievais kalbėjau, o ir mažoji veiduka buvo ne taip pasukus, tai epiduras pa…
ar pasekmiu nebuvo paskui po epidiuro jokiu?tai reiks ir man tada sakyti kai atvyksiu kad noriu jeigu sienom lipsiu jau
Agne_Ker parašė:
Neklausė, aš gimdymo plane pažymėjau, kad jei kas, norėsiu ir ačiū Die, nes prie 5 cm su Dievais kalbėjau, o ir mažoji veiduka buvo ne taip pasukus, tai epiduras pa…
Kaip vyko visas gimdymo plano aptarimas ir kurioje nestumo savaiteje?
kristelaura parašė:
ar pasekmiu nebuvo paskui po epidiuro jokiu?tai reiks ir man tada sakyti kai atvyksiu kad noriu jeigu sienom lipsiu jau![]()
Aš buvau gerokai apsvaigus nuo dujų, bet vis tiek Lb bijojau pačios procedūros, tai tarp sąrėmių sėdėjau kaip įkalta, bet įdėjo greit ir gerai, beeeet dabar būna, kad kai nešioju leliuką ar supu, nugarą paskausta, nesu tikra ar neskaudėtų ir šiaip, bet įtariu, kad visgi tai gali būti pasekmė, bet neskauda labai, taip pamaudzia, pakeiti pozą ir praeina
man tai buvo išsigelbėjimas, nes nors ir nesaukiau, nerekiau, bet ne kartą sakiau, kad nebegaliu ir tikrai nežinau kuo būtų pasibaigę, nes jėgos sparčiai seko
ir kai stumti reikėjo, jau dejau paskutines jėgas, nedaug trūko iki vakuumo.
Dovill. parašė:
Kaip vyko visas gimdymo plano aptarimas ir kurioje nestumo savaiteje?
Em, dabar tiksliai nepamenu, bet 34 ar tai 36 savaites vizito metu, prieš tai buvusio vizito metu davė patį gimdymo planą, reikėjo jį uzsipildyti ir ale bus aptarta sekančiame, bet realiai mw tik užmetė akį ir paklausė kokių klausimų turiu, į juos atsakė ir tiek
AgneHill parašė:
na vistiek, iseities juk kitos neturi? tai teks bandyt keliauti taipjei paleis dudas, nu ir kas?paimk ant ranku,supuok ...nu o kaip kitaip? o gal jam visai pati…
Dar neperprantu kad jam patinka send mama I parka ejo pasivaiksciot tai gavo vaika rankose parsinest nes tiek uzsiklyke Nu bet as tikiuos geriausio
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai