Lūšiukė parašė:
Oi laikykis, tikrai nelengva nėščiai ir aktyviai išlikti. O kai tokie nedideli vaikai šalia nori nenori reikia suktis kiek imanoma.
Dekui labai,kaip nors atsilaikysiu,tikkiuosi ilgai nebesites pykinimas.
Lūšiukė parašė:
Oi laikykis, tikrai nelengva nėščiai ir aktyviai išlikti. O kai tokie nedideli vaikai šalia nori nenori reikia suktis kiek imanoma.
Dekui labai,kaip nors atsilaikysiu,tikkiuosi ilgai nebesites pykinimas.
Man padėdavo užkandžiai pastoviai turėdavau Kaska kramsnoti , ir vanduo su citrina , pykino nuo kvapu ir rytais mane , labiausiai pykino nuo cukraus kvapo kurio dabar net neuzuodziu o ir sužinojau kad laukiuosi kai atidariau cukrine ir ciut nesusivėmiau
bet kai važiuodavau į darbą mano vairuotoja mašinos kvapikliu turėdavo nuo kurių Pykindavo tai nedavaziavus darbo tekdavo stot , tai man padėjo tik vaistai kurių išrašė
emma12 parašė:
Man padėdavo užkandžiai pastoviai turėdavau Kaska kramsnoti , ir vanduo su citrina , pykino nuo kvapu ir rytais mane , labiausiai pykino nuo cukraus kvapo kurio dab…
Gal pamenat vaistu pavadinima? Reiktu ir man su citrina vandenuka pamegint,pastebejau,kad ir daznai turiu uzkandziauti,nes kitaip sakes
emma12 parašė:
Cyclizine hydrochloride vadinosi bet man daktaras išrašė ir aš geriau tik prieš kelione į darbą![]()
Dekui
Greta Vilp parašė:
Labas, mamytes. Sakykit kur perkat vaikam megztinukus aukstu kakliuku (golfytes)? :))
Maciau mosa krautuvėlė fb siuva. Iš jų pirkau kepurę, rekomenduoju.
Lūšiukė parašė:
Maciau mosa krautuvėlė fb siuva. Iš jų pirkau kepurę, rekomenduoju.
Aciu!
sweikos, kas galit suteikti siokios tokios info, kur reikia kreiptis kad nutrauktu pasalpas uk, esu gryzusi i LT rugpjiucio pabaigoj ir nuo rugsejo pradzios pradejau dirbti, ar imanoma el pastu jiems pranesti, kad neprisidirbti kokiu baudu po to. jei nesunku ikelkit nuoroda kur siusti jiems ir ka mazdaug jiems ten reikia nurodyti, aciu lb
fricukeaaa parašė:
sweikos, kas galit suteikti siokios tokios info, kur reikia kreiptis kad nutrauktu pasalpas uk, esu gryzusi i LT rugpjiucio pabaigoj ir nuo rugsejo pradzios pradeja…
Butinai turi pranesti t,y paskambinti jiems del pranesimo internetu nezinau
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai