Liutuke_tuke parašė:
Sveikinimai susilaukus mazylio,saunuole ;) augti dideliem,sveikiem,ramiu naktu teveliams,o mazyliui saldaus pienelio ;)
Didelis aciu :)))
Liutuke_tuke parašė:
Sveikinimai susilaukus mazylio,saunuole ;) augti dideliem,sveikiem,ramiu naktu teveliams,o mazyliui saldaus pienelio ;)
Didelis aciu :)))
AgneHill parašė:
As Šiandien skana turejau, sveria virs 3500gramu , tai dar didesnė, nei tavo .....man truputi baisu
Bet gal pas tave ir visa kita ismatavimuos normos ribose. Pas mane baby tummy virs ribos o pasiskinimas tik tas kad man gestation debate bet man dare tyrimus ir ner jo siuncia pakartotinai jai vel neras tai taip ir nieko nedarys
Joringė parašė:
O jūs gal galit nueit ir pašnekėti? Mano ligoninėj tiek per planinį apsilankymą, tiek ekstra, visad išleisdamos pabrėžia, kad jei kas kankina, visad galiu kreiptis …
Man paaiskino kas kaip tik tiek kad manes neramina tai kad jai vel po tyrimu atsakymai ok tai jokio gydimo
Nebus
Liutuke_tuke parašė:
Sveikos, gal kuriai teko pirkti gerasias bakterijas naujagimiui? kokias pirkot? Mes vargstam su diegliukais,vaistukai nepadeda,padeda miegojimas ant krutines,bet sk…
Jei pati maitini ziurek mityba.
Ryte uk parašė:
Bet gal pas tave ir visa kita ismatavimuos normos ribose. Pas mane baby tummy virs ribos o pasiskinimas tik tas kad man gestation debate bet man dare tyrimus ir ner…
Bijau nusikalbeti, bet kaskur buvau skaicius Toki paaiskinina, kad Tiesiog daugiau tuo momentu leliukas vandenu prigeres
Lūšiukė parašė:
Bijau nusikalbeti, bet kaskur buvau skaicius Toki paaiskinina, kad Tiesiog daugiau tuo momentu leliukas vandenu prigeres![]()
Nu man sese sako ta pati sestadieni vaziuos pas gydytojus ji nusiuncjau savo diagramu lentele tai lietuvaiciu nuomone suzinosiu
Ryte uk parašė:
Nu man sese sako ta pati sestadieni vaziuos pas gydytojus ji nusiuncjau savo diagramu lentele tai lietuvaiciu nuomone suzinosiu
Logiskai mastant, tai ju tokie mazuciai skrandziai. Pora gurksniu daugiau ir skrandis virs normos.
Lelius2016 parašė:
Na rasiau kad PRIE paskutiniujupastebejau mum tiek pat savaiciu. Kada planuojama data?
Lapkricio 24 o tavo?;)
Deimantukas26 parašė:
Mamytes,gal kuri is jusu turi neigiama kraujo grupe ir buvo leisti antikuniai? Kaip viskas vyksta cia kaip skiepas ar kaip? Ir ar buna koks salutinis poveikis po?
Man leido 28 sav, jokių šalutinių poveikių
man suleido pati mw
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai