aliesik parašė:
mane vos neistiko infarktas:DDDD as taipogi turiu lazerini printeri, bet kaip nekeista su servetelem dirbasi lengviauRUDU DU AS TAIP PAT i imautes ir papkes dedu…
super raktine!!!!
NIEKO daugiau nereikia prideti. Tobula!
aliesik parašė:
mane vos neistiko infarktas:DDDD as taipogi turiu lazerini printeri, bet kaip nekeista su servetelem dirbasi lengviauRUDU DU AS TAIP PAT i imautes ir papkes dedu…
super raktine!!!!
NIEKO daugiau nereikia prideti. Tobula!
rududu parašė:
Nieko įspūdingo, bet noriu parodyti baldo "transformacija", žodžiu prikėliau "antram gyvenimui"![]()
nuostabus darbelis!
zuvele_ parašė:
nuostabus darbelis!![]()
dekui
aliesik parašė:
dar iki kaledu labai toli, bet as jau pradejau ruostys, nes darbo daug, prieki dar net galo nesimatovisus norisi pasveikinti, nustebinti
ir stai pirmos keturio…
Padvelkė Kalėdomis ....
Visos žvakės jaukios ir mielos, bet aš asmiškai norėčiau gauti tą su stirniukais, tai mano spalvos
aliesik parašė:
dar iki kaledu labai toli, bet as jau pradejau ruostys, nes darbo daug, prieki dar net galo nesimatovisus norisi pasveikinti, nustebinti
ir stai pirmos keturio…
labai
aliesik parašė:
ir stai pirmos keturio…
labai patiko ta didele melyna ir taip pat su stirniukais:)........tikra kaledu dvasia inesei
,tik ipakavima gal kazkaip kitaip pagalvociau,arba didesni celofano lapa rinkciaus:),bet lb miela :)...jau laukiu kaledu
aliesik parašė:
aciu merginosmalonu, kad patiko
Karole, vat paziurejau, nu tikrai reiks perpakuot, bet dar kolkas tegu taip pastovi, kad iki kaledu nesusigadintu
![]()
Labai gražu. O čia ant paprastų baltų žvakių ir servetėlę su klijais?
Atika parašė:
Labai gražu. O čia ant paprastų baltų žvakių ir servetėlę su klijais?![]()
aciu labai, tai puiki ideja jei norit padaryt dovana per 15min
bet ne ne ne, jokiu kliju
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai